torsdag 17 mars 2011

Bitterfittan i migränlandet!

Jag känner mig utstött och inget värd just just nu. Regeringen säger att jag inte är något värd. Jag är frisk säger dom. Jag kan jobba 100%. Dom tar inget ansvar. Eftersom jag är frisk behöver jag inte heller effektiva mediciner. Dom bestämmer sig för att jag bara ska få billiga kopior. Billiga kopior från billiga länder där barn arbetar 72 timmar om dygnet. Allt för att spara pengar. Besparingar som måste till så att dom har råd att sänka skatten. Sänka skatten för dom rika. Sverige är idag till för dom rika.

Jag är en av dom som röstade fram alliansen. Något jag ångrar idag. Dom jobbar inte för mig alls. Jag vet inte vem dom jobbar för. Jag ser bara att dom sparkar ännu mer på dom svaga. Vi kan bara lida i det tysta och hoppas på att det en dag vänder.

Man får tycka vad man vill om vårt system. Det är dock utformat så att vi kan hjälpa varandra. Det är utformat så att vi kan få effektiv medicin när vi är sjuka. Varför vill inte vår regeringen det längre?

Jag begriper det inte.

Jag har kämpat i så många år nu. Jag hade kommit någonstans. Var på väg. Nu känns det som om jag är tillbaka på ruta ett. Allt för att regeringen ska spara pengar. Fanns det verkligen inget annat att spara in på???

Jag stannar kvar i den frågan medans jag intar "placebo dos" nr 3 idag.......eller nej, jag ställer en ny:

Blir det verkligen billigare om jag måste ta 3 doser medicin istället för 1???

4 kommentarer:

  1. Nej M, det blir inte billigare! De borde öka tullavgiften till 100 kr istället så att fler börjar använda sig av kollektivtrafiken istället för att sätta på varandra i bilrumporna på vägarna. Med de pengarna kan man sen utveckla kollektivtrafiken samt ge rätt medUcin till våra sjuka medborgare.

    SvaraRadera
  2. Mm det är en tanke.....Problemet är att f..t regeringen inte heller tänkt till ordentligt där heller. Dom inför tull tull så färre ska köra bil MEN dom glömde att bygga fler infartsparkeringar som jag personligen tror skulle göra att fler kan utnyttja den kollektiva trafiken.

    Allt blir halvdant med denna regering. Bajs på den tycker jag!

    SvaraRadera
  3. Man kan ta bussen till infartsparkering? ;-)

    SvaraRadera
  4. Nej alla kan inte det. Bor du längre ut i där vi bor så är kommunikationerna dåliga.

    Oavsett så tycker jag denna regeringen gör jävligt mycket dumma saker som drabbar redan utsatt grupper! Det är min åsikt!

    Kram på dej

    SvaraRadera