lördag 8 maj 2010

Tror jag är tillbaks nu.....

Efter min migränkoma.....fast jag hade ju ont i natt och imorse men det var självförvållat efter glas med vin........Var ute med bästaste och hade såååå kul igår. Mat åt vi och vin drack vi och skrattgiporna är ömma idag.........Tur att ingen hörde oss igår för vi var helt flippade precis hela kvällen;) Var på tegel där då åldersgränsen är typ 18 el 20 el så men skit i det, maten brukar vara god även om det var sådär just igår. vinet är gott vart man än är, nära är det dit och musik finns ju......ha ha ha mycket mer än så krävs ju inte;) el jo nice sällskap och det hade vi ju av varandra så, Tack du min fina för en helt galen kväll! Den där bilden du vet kanske du ska skicka till mig så lägger jag den här.....eller inte.....ha ha ha vad tycker du;)

Tjejkväll om 2 veckor med mat och vin igen.........Hmmm gör jag något annat just nu?;)

Denna kväll blir dock hemma i soffan med godis och tv, film el nåt annat skoj:) Imorrn blir det låååååång promenad då jag vilat i rätt många dagar nu från promenader. Lite sim blev det i torsdags men annars har det mest varit medicin och sängläge, hoppas det är slut med det nu på ett tag iaf.

Ikväll är några kompisar och kollar på Salem. En av tjejerna kommer att starta sitt liv tillsammans med honom ikväll....dock inget som han ännu vet om.....hon har lovat att skicka en bild på första kyssen iaf;) DET ser jag fram emot under kvällen.....verkligen;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar