lördag 12 februari 2011

En underbar kväll

En helt fantastiskt trevlig kväll med barn som äter, som inte äter, äter bullar och kakor, äter inte bullar och kakor, äter popcorn, majskrokar och havrefras. En grodgrön pyjamasklädd som stegrar med bobbyn, en nakenfis med strumpbyxor på huvudet som dansar som mor sin, en pytte med gaser i magen som inte vill vara med, 2 stora barn som knappt märks alls, 4 vuxna som pratar om ditt och datt och såklart lite minnen.

Kvällen avslutades med den stora frågan: Vad fan hette hästjäveln?????

Väl hemma med huvudet på kudden kom hon på det hon borde vetat då det var hennes favvohäst.......Ett sms och gåtan var löst för alla. Sen sov hon gott tills hon blev hemsökt i drömmarna av den döda hästen som inte kunde förlåta att hon faktiskt glömt bort honom............Han hade lixom hundögon samtidigt som han såg ut som han ville sparka ihjäl.......Kanske inte var så konstigt hon vaknade med migrän i huvet!!

Lovely friends, amore!

2 kommentarer:

  1. aaaaahhh, lilla vita YAKIMO!! Du kommer bli hemsökt av hästen i dina drömmar många gånger framöver, MOAHHAHAAA!! Men då till min fråga, vem gillade stackars Las Vegas då??

    TACK FÖR EN MYSIG KVÄLL!!!

    SvaraRadera
  2. Jag säger: Vem fan VAR las vegas då???

    SvaraRadera