måndag 4 oktober 2010

Lite privatliv tack......

Det upphörde lixom den dagen man fick barn på något sätt:) Nu snackar jag inte livet i allmänhet utan på det lite mera intima planet. Satt just på toa och bytte en tampong med en liten som ivrigt försökte få min uppmärksamhet......Ja jag vet det låter nasty men jag orkade inte ha honom utanför, skrikandes, gråtandes och bankandes på dörren så jag lät den vara öppen. Jobbigt att han just då skulle upp i mitt knä:) Alla mammor måste ju veta hur läget blir ibland. Papporna är nog mer tydliga att markera gränser!? - Nu ska pappa bajsa så du får vänta en stund....... Det konstiga är att dom på något sätt accepterar det, när det kommer från pappa. Så mitt dilemma känner mannen lixom inte till.....att aldrig få vara ifred på toan!!!!! Tur att vi tjejer inte bajsar.........och bara pruttar rosa moln...........kanske tom 4 nyanser av rosa..........

3 kommentarer:

  1. HAHAHAHA!! Klockrent! Du, när var Meandi?
    Kramis

    SvaraRadera
  2. haha du är så jäkla knäpp!!!
    Jag har "turen" att min unge fortfarande sitter där jag sätter honom så när mamman behöver lätta på trycket så sitter ungen på lekmattan och leker.

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Va FINT för dig;) Men du......DET KOMMER ATT ÄNDRAS, JAG LOVAR!!!!!! Då får du vara med i vår klubb oxå......VI SOM BAJSAR MEDANS VÄRLDEN TITTAR PÅ!!!!

    Kramen

    SvaraRadera