måndag 3 januari 2011

Nåt för arga snickarn kanske?

Hm, ja detta är vårt vardagsrum....iallafall halva......resten är litens.......
Här bor stor...trångt sedan han dessutom fått en stor säng........
Ja, vad ska man säga här då? Detta är vårt sovrum......
Samma rum.........
Detta är vårt blivande sovrum nere i gillestugan. Planen var att måla furun vit och sedan lägga in helstäckningsmatta men vi kör budget nu istället.........

Samma rum från annat håll bara.....


Å detta är vår hall som jag förut fotat med hål i golvet. Det är lagat nu iallafall. Planen här är att tapetsera den väggen som inte har panel och sedan in med matta halva golvet och andra halvan vid dörren måla betongen vit.

Samma rum från annat håll.
Ja muntert är det inte. Det har stått still nu fram tills häromdagen då vi bestämde oss för att flytta ner oss i källarn så barnen får varsitt rum. Vi vill ha tillbaka vårt vardagsrum och slippa tjafset om att liten stör stor i hans rum. Stor får vårt gamla rum och liten får brorsans. Jag hoppas på att efter helgen få lägga upp lite muntrare "så här blev det bilder"!!!!!!!







2 kommentarer:

  1. Fy f-n vad roligt, det bara kliar i mina fingrar. Jag är pervers och konstig, men jag älskar verkligen att röja, städa och organisera. Lyllo er!!! Inte lika roligt när man har barn iofs, men har man barnvakt eller den andra föräldern tar ansvaret så är det underbart kul.

    Lycka till!! KRAAAAM

    SvaraRadera
  2. Vi får väl se hur det blir men känn dig fri att anmäla oss iallafall;)

    F&F är barnvakt och bärhjälp en sväng imorrn så får vi se vad vi kan åstadkomma. Det ser ju för fan ut som taikon här........ha ha ha.

    Kram på dig/er

    SvaraRadera