onsdag 25 augusti 2010

Måndag hela veckan..

officiellt dag nr 2 med kopporna fast dom kom ju tidigare men vi fattade inte var det var så hur ska man räkna egentligen? Liten vaknar mellan 5 och halv 6 och vägrar somna om fast han har 39 g feber. Hostan från helvetet är kvar och han ser ju då ut som en prickig korv över hela kroppen, värst i ansiktet, stackars liten. Stor hostar vidare med feber han oxå och prickar såklart, dock så är dom lite lindrigare än litens. Mannen är tydligen dödssjuk eftersom jag sitter här igen!!!! Fast jag mår ju än så länge rätt ok med bara svullen ond hals och lite snuva så jag får väl bjuda på den.

Så, ännu en dag i sjukdomens tecken alltså att ta död på. Att vara 4 personer instängda i ett hus tillsammans varav ena våningen är typ avstängd är ju en konst som inte jag behärskar iaf. Allvarliga funderingar på att välja mellan lugnande eller sprit har funnits där mer än en gång:) Alla är ju sjukt frustrerade och går varann på nerverna. Jag hatar när alla är sjuka. Just nu känns det värst med stor som endast gått en dag i skolan innan han blev sjuk, skitstressande tycker jag och känner mig maktlös. Är rädd att han ska bli utanför och sen ha svårt att komma in i gruppen. Det är ju nu i början som dom lär känna varandra och så. Hoppas många i klassen hann bli smittade;) Fan vad taskig jag är men ärligt av hela mitt hjärts så hoppas jag och känner så!

Om alla piggnar till här under dagen så ska vi stuva in barnen i bilen och göra en utflykt in till gamla stan och kolla på konfirmationspresent till mannens kusinbarn. Åländskt hantverk av finaste kvalitet kan man hitta där. Så mycket fint att välja på:) Min favvo för dagen Jag kan ju passa på att önska mig själv något inför födelsedagen;) Som sagt, vi får se hur alla mår här. Nånting måste vi göra iaf, annars bli vi nog galna här!!!!!

Nu ska jag äta frukost och försöka få i liten dos 1 av 3 av penicillinet plus tavegyl mot klådan.

Kan det kanske bli tisdag imorrn.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar