tisdag 7 februari 2012

Jag Skiter I Alla Dieter!

Säger hon som just ätit en whoppermeny med extra lökringar till!!!

Jag tycker det är skitnördigt med alla dieter eller förlåt, "livsstilar" som det så fint även kallas. Känner ingen som börjat OCH INTE slutat med den nya stilen. Därför ber jag alla som tramsar med all skit o sluta ELLER faktiskt bevisa att detta ÄR en " livsstil" som ni tänker följa och inte sluta med och inte bara ett snabbt sätt att tappa fett, OM det nu funkar.....

Blev du som läser provocerad nu? Bra, det var mitt mål! Varför? För JAG blir provocerad av er som tjatar på mig om att potatis o pasta förstör min kropp och bla bla bla. Let me cause i like it!

Jag älskar er ändå!

( OBS just denna ilska är baserad på ett samtal just idag. Försök inte starta en diskussion i detta ämne, det leder ingen vart. Ät era cpdieter så äter jag kostcirkeln!

Burger king? Hm, vänta, låt se nu.... Kött, sallad ........ Hmm, nära nog

8 kommentarer:

  1. haha
    Är det så man ska göra? Säga sitt och sen agera gås? Hur blir det då med själva diskussionen om att världen inte är svart eller vit? ;-)

    T.o.m specialisterna är oense gällande kost och hälsa och det visar på hur många "sanningar" det finns.

    Btw; lökringar innehåller inte särskilt mycket kolhydrater. ;-)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, sant! Jag har "klarat" mig utan pasta, ris o potatis i nära på 5 år, livsstil? Jag vet inte? Men JAG mår bra av det! Sen är vi ju olika och det är ju det som är det fina!

    SvaraRadera
  3. man gör väl som man själv vill... jag går upp i vikt av kolisar...

    SvaraRadera
  4. Gås har jag aldrig ätit. Potatis är en viktig c- vitaminkälla samt innehåller antioxidanter som är bra för kroppen samt förbannat gott. Kola är oxå gott;)

    Klart man gör som man vill, JAG tror inte på dieter och JAG tror på kostcirkeln med all inclusive!

    Kram på er

    SvaraRadera
  5. Potatis är en c-vitamin källa, men inte särskilt viktig. Däremot bör vi prioritera potatis (då snackar vi kokt potatis med skal och kylskåpskall) då vi bor i Norden och har ätit potatis sedan vi var grottmänniskor. Antioxidanter finns i rödvin också!? ;-) Blåbär och andra nyttiga livsmedel med lägre kolhydrathalt är också fullproppade.

    Jag tror på en jämn insulinnivå i blodet och då bör man hoppa över snabba kolhydrater.

    GI rekommenderas dessutom för de med migrän. :-)

    Vart fan ska ni flytta!

    SvaraRadera
  6. Mm tyvärr funkar alla dieter mot migrän säger dom. Jag säger hm.... GI har jag provat, märkte ingen skillnad alls, tyvärr

    Vi tänkte ert garage kanske.....

    SvaraRadera
  7. Ni är så välkomna!! :-)

    SvaraRadera
  8. Du är ju underbar! Älskar att du skriver så rakt från hjärtat!
    Jag är en av dem som fnular på om jag skulle ge LCHF en chans, men jag är också den som inte skulle vilja leva så hela live. Helt klart en sådan som du skriver om. Jag vill inte leva utan chips, godis eller pasta, bröd. Sedan kanske man kan dra ner på det, men att avstå...för resten av mitt liv. Nej. Jag är inte ohälsosamt överviktig heller, så det är inget brinnande behov, dock tror jag på att dra ner på födointaget alltså storlekarna på portionerna som den enklaste vägen och att röra på mig mer, så kan jag ju fortsätta vanlig mat utan dieter där man känner att man förlorar något! Kram på dig!

    SvaraRadera