torsdag 16 februari 2012

Det känns riktigt bra nu!

Idag är villkoren borta. Kontraktet är helt bundet så huset är verkligen sålt!

Idag hade vi besiktning på radhuset vi köpt. Det gick bra och det kändes riktigt bra att gå runt i vårt blivande hem. Hela huset är genomgående renoverat så vi behöver inte göra ett dugg, bara flytta in och bo vilket passar oss alldeles utmärkt. Möjligtvis kanske vi målar el tapetserar nån vägg eller så men det finns inget akut vilket känns skönt. Alla har nu varsitt riktigt rum plus att vi har 2 extra till. Vi kan växa om vi vill och ändå ha plats över. Ett stort matbord ska inhandlas där vi kan få plats många att äta vid. Ett kök som inte är 10 grader plus dom kallaste dagarna. FAN va nice det känns.

Såklart förlorar vi en del saker vi har idag tex braskamin, avskildhet, stor lummig tomt, egen infart med parkering MEN vi vinner så mycket mer på att slippa fler stora kostnader som detta huset kommer att kräva för den som fortsätter här.

Detta kommer att bli så bra och vi längtar till inflyttning. Början av april är det sagt, exakt datum är inte satt.

Nästa helg åker vi till Sälen med finaste bror med familj. Det ska bli fantastiskt mysigt då vi aldrig varit på semester tillsammans, jag och min bror. Jag älskar verkligen hans familj och lääängtar så tills vi åker.

Kan vi bara få bli friska nu så är lyckan nästan fullständig. Nästan så man inte vågar tro att det är sant. Vad ska hända?......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar