fredag 2 december 2011

Så har det blitt 20 år då!

Han visste inte vad vi skulle göra. Hade bara instruktioner om att vara hemma vid 2 tiden, på vägen dit fick han veta att vi skulle till Gimo Herrgård!

Tyckte vi var värda det efter 20 år tillsammans:)

Första gången vi var där var aug 2003. Helt underbart även den gången förutom att jag fick en allergisk reaktion på en nektarin sent på kvällen och låg med kramper i matstrupen hela natten så det var lite grusigt kan man säga:( Var astrött dagen efter och åkte direkt från Gimo till vårdcentralen och fick svälja 10 kortisontabletter sen var det bra!

Denna vistelse var dock helt perfekt från början till slut. Vi började med att gå ner till sjöstugan och hoppade i jacuzzin. Det duggade o stormade kring oss men i vattnet var det varmt och med lite drickskumpa och lite belysning hade vi det mer än mysigt!!!

Sen gick vi upp till herrgården och fick te med scones o kakor som vi intog i salongen. Satt där i flera timmar framför brasan och bara mös. Sen blev det 3 rättersmiddag och sen bara mys mys mys. Tände värmeljus i vårt vackra rum där vi somnade i varandras armar till lågornas sken!!!!

Gimo har lixom blivit vårt ställe. Vi älskart och åker snart tillbaka igen. Väldigt snart hoppas jag!

1 kommentar:

  1. Stort Megagrattis till er!!!! 20 år, det är respekt, kram på er!

    SvaraRadera