lördag 30 juni 2012

Hör du vad jag säger?

Alla har vi någon gång stött på en människa som man träffar gång på gång i olika sammanhang som aldrig minns någonting. Vart du bor, vart du jobbar mm. Jag tycker det är otroligt irriterande och undrar hur det kommer sig. Är det pga ointresse eller bara ruskigt dåligt minne? Det får iaf mig att känna mig rätt betydelselös för den personen och jag tänker genast på att begränsa det jag säger om mig själv. Det kan vara vem som helst, trevlig, otrevlig, dryg eller helt underbar, dock med denna fula ovana att inte alls ta in vad andra säger. Jag menar inte att vara disträ och inte uppfatta vilket kan hända även den bäste utan alltså dom människor som inte tar in något annat om någon annan alls.

Kanske dessa människor är för upptagna med sig själva att information om någon annan helt enkelt inte får plats? Så kan det vara!

Jag förstår att felet inte ligger hos mig. Man undrar ju bara hur vissa är funtade.

fredag 29 juni 2012

Tre stora saker jag vill göra i mitt liv!

* Bo utomlands i åtminstone ett år, jobba och ha en vanlig vardag men i ett annorlunda klimat. Thailand eller Grekland står högt på listan.

* Åka som volontär en period någonstans i världen och verkligen få känna att man gör någon nytta.

* Bila runt i USA!!!

torsdag 28 juni 2012

Kurs 1 avklarad!

Gjorde prov i dag på kursen Människan socialt och kulturellt som är den första kursen i min utbildning till uska. Fick 39 av 46 på provet vilket ger ett VG betyg. Med tidigare bra inlämningsuppgifter fick jag idag slutbetyget VG på hela kursen. Jag känner mig stolt!

Nu ska jag lägga migränen på hyllan och bara njuta denna kväll av att bara ta det lugnt. Imorgon börjar kurs nr 2.

Tack för finbesöket jag fick idag efter lunch av världens nu sötaste lilla bebis. Detta besök kan leda till att min låda snart aktiveras, hehe. Undrar vad mannen säger om det;)

Gokväll!

tisdag 19 juni 2012

3 kexchoklad om dagen gör dig go o gla...

Trallallalla

Jag har en gömma därhemma som ingen vet om!

I min gömma ligger favvokläder från barnen när dom var bebisar. Ett par rosa strumpor ligger där oxå, oanvända.

Lådan finns där utifall att.

En sån dag när jag vaknar och har glömt allt jobbigt med att vara mamma. En sån dag då jag bara måste få känna känslan av att vara gravid igen. En sån där dag då jag bara känner att jag måste få snuffa på bebishuvud igen.

Så den finns där, utifall att.

torsdag 7 juni 2012

Falling down.

Den där filmen med Michael Douglas.

När dagen börjar med 7 åring som är som en tjurig tonåring, en liten som man bara vill dänga i väggen, tusen saker som ska med och man glömmer allt till sig själv. Får åka en extra sväng hem innan jobbet för att hämta fast man stressat skiten ur sig för att hinna till skolan i tid. På kameravägen till jobbet hamnar man bakom nåt miffo som bromsar inför varje kamera ner till 50 fast det är sjuttio. Mellan kamerorna håller vi 60, det är DÅ mitt " falling down" kommer. Jag vill döda någon. Inte på riktigt men bara litegrann. Väl framme på jobbet är jag lite smått gråtfärdig och väser bara till chefen - Jag hatar morgnar!

Varje dag, fucking 5 dagar per vecka känner jag så av hela mitt hjärta. Jag hatar morgnar!

Imorgon är det fredag och fredagar gillar vi. Jag önskar mig snälla harmoniska morgonbarn, att min hjärna tänker på att få med allt, att klockan går i min takt, att alla bilkörarmiffon håller sig hemma tills jag nått mitt mål. Klarar jag morgonen med dessa önskningar som blir verklighet så blir det en jävligt bra dag.

Thank god it's friday!





Bloggat från min ajfån

onsdag 6 juni 2012

It's my life!

Precis som för många andra så räcker inte tiden till. Jag jobbar 20 tim i veckan med bokföring. På hemtjänsten jobbar jag extra 2-3 pass varje vecka vilket som mest blir 18 timmar dvs jag jobbar nästan heltid men vi säger 75%. Nu har jag sedan en vecka tillbaka börjat plugga på distans till undersköterska. Jag velade länge mellan sjuk eller undersköterska men det blev det senare av många skäl. Än så länge känns detta ok MEN hur ska man få tid till resten av livet?

Egentligen är det inte så märkvärdigt men att fnatta mellan två olika jobb kräver mer än att sitta på ett och samma, dock så trivs jag så här. Jag måste ha variation annars går jag under. Ändå är det lite jobbigt.

Träningen står still. Umgänge utöver arbetskamrater finns inte alls nu vilket jag tycker är jobbigt. Shit, jag inser att jag behöver lite mer struktur ändå. Lite mer planering om detta ska funka. Fan jag måste sova bort min migrän nu, återkommer för min hjärnas skull o skriver lite mer utförligt imorrn. Sov gott litet knott!





Bloggat från min ajfån







måndag 4 juni 2012

Sex laxar i en laxask!

Samma sak som 4 personer i en 160 säng. Våra barn är tydligen hälften varulvar och det slår aldrig fel att natten till fullmånen är en mkt orolig sådan.