tisdag 2 september 2014

Bland bröst och speedosbrallor.

Jobbresa till Kreta. Mitt jobb har helt klart sina fördelar. Enda minuset är all inclusive även denna resa. Orkar inte ens dra hela grejen igen, bara att jag inte fattar den. Äta äta äta, samma samma samma i 7 hela dagar. Jag fattar att folk som dricker alkohol "tjänar" på det. Riktigt lyckat. En förutsättning är dock att dina smaklökar är ruttna för utspätt öl och vin i kran kan ju omöjligt vara gott. Förresten så måste smaklökarna även matmässigt vara ruttna för nån vidare gourmet smak är det inte heller där. Nu är detta baserat på 3 all inclusive resor ( alla gratis) men måste man göra fler än så för att "känna till" konceptet och faktiskt ha en åsikt om den? 

Jag saknar upplevelsen med att resa. Få se nytt. Se människor som bor och lever där jag är och hälsar på. Smaka ny mat. God mat. Mat med kärlek i. 

Den bästa resan vi gjort var för några år sedan, oxå till Grekland. Två olika öar, två veckor med två barn varav en var 3 år tror jag. Vi hyrde bil på båda öarna och upplevde. Så underbart. Det går faktiskt att uppleva även med barn. Det berikar ju även deras liv att få lite nya upplevelser. 

Jag skulle ju inte snöa in på det här nu. På Kreta är det nu kl snart halv 1 på natten fortfarande 25 grader varmt. Vi har just varit och kvällsbadat i havet. Sjukt nice. På dagarna är stränderna proppfulla. ( tillhör hotellet) Vattnet är dock mysigt. Är dock skrämmande många mini speedos som springer omkring på stranden och även vid poolen. Nu menar jag inte små söta storlek barn speedos utan män med tanga speedos. Det måste ju vara ett av dom osexigaste plaggen ever på en man. Går inte ens hem om han är snygg. Vill inte se mäns penisar avbildade i badbrallorn. Givetvis så kan jag inte låta bli att kolla trots att det ger mig rysningar i hel kroppen. Av obehag. Andelen kvinnor som går med bara bröst är oxå hög. Snälla, stoppa in dom igen. Punkt. Vi kan väl lämna lite kvar åt fantasin.

Pryd? Jag? Nej. Tycker bara det blir lite för mycket. Göm penis och bröst på stranden så blir jag nöjd. 

Nu ringer matklockan igen. Got to go. Bye bye