tisdag 1 april 2014

Dom pratar om kultur!

Jag hör bara supportrar, våld och död. Finns det en kultur i att supporta ett lag genom att misshandla och döda andra supporters från andra lag? Jävligt skum kultur isåna fall. Jag trodde det handlade om fotboll eller har den försvunnit någonstans på vägen.....

Är det någon skillnad på att vara supporter och fotbollshuligan eller är det samma sak? Om det finns någon där ute som förstår det här så förklara gärna för mig.

Det jag iallafall vet är att jag ALDRIG kommer att gå på en match. Jag kommer heller aldrig låta mina barn gå. Detta baseras självfallet inte bara på helgens händelse. Man har hört och sett så mycket genom åren. Man har förstått att många som går inte ens går för fotbollens skull. För att stötta laget. Nej, man går för att bråka med andra. Oliktänkande. Dom andra och vi. Är inte det förresten så som Sverige verkar funka idag?! Vi och dom! Ha, tillbaka till SD. Dom och deras anhängare är som en grupp skitdåliga supportrar som bara vill illa. Starka i grupp, skitsmå ensamma.

 Nej, jag spårar ur helt nu. Det jag egentligen bara ville få fram är att det är så sjukt sorgligt hur många skeva människor det finns i världen. Hur sjutton ska vi vända den rätt igen?

En tanke på helgen. På han som dog. På hans kvinna. På hans barn. På hans nära och kära. 

Så onödigt så onödigt

...