måndag 17 mars 2014

Vi reser utomlands!

En analys från ett hotell med all inclusive någonstans i Spanien. Vid poolen händer mycket. Många olika människor på en och samma plats. Så fruktansvärt roligt att bara sitta och titta.

Typen äldre man med tonårskomplex, bandana knuten ovanför pannan, vita linnebyxor skjorta solbrillor ala åka skidor glas. Ses oftast med något slags skägg, mustasch el dylikt.

Typen solbadaren. Medelålders män, kvinnor , bruna som pepparkakor oftast i ganska bra trim. Känns igen på väldigt naket alt vita kläder ( för att framhäva den redan svarta solbrännan)

Typen solbadaren " wannabe". Oftast män, medelålders plus, feta, bleka och illröda. Ligger som valar vid polen och steker sitt fläsk, illröd på utsatta ställen men skiter i det och solar vidare. " Lite sol kan väl inte skada" Har alltid en kvinna vid sin sida som ivrigt smörjer sig själv men inte mannen:)

Typen Den tyske solbadaren. 
Han har koll på allt. Solar med solkräm, brun som en pepparkaka. Friskisknutte. SPEEDOS!!!! Han har koll på grejerna. En ding dong som alltid ligger på plats i dom alltid supertajta badbrallorna. Han glider fram lite glassigt vid poolen och tycker han är skitläcker. Inte allför sällan i hockeyfrilla. Macho man alltid med en kvinna vid sin sida. Vem har någonsin sett en casanova ensam?!

Sen har vi alla dom där mittemellan. Där jag själv platsar in. Vad säger jag om oss? Inte mycket. Vi är rätt ointressanta. Utmärker oss inte nämnbart. Någon enstaka som sticker ut i en  färgglad bikini eller galet ful hatt, annars inte alls märkvärdigt. Vi spenderar vår tid med att titta och förundras över alla andra. Dom som verkligen sticker ut.

Kanske vi bara kan kalla dom för Svenne Banan....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar