söndag 20 januari 2013

Tv-spel förstör våra liv.

Våra barn 8 och 3,5 år har helt tappat förmågan till kreativt tänkande. Den fantasifulla spontana leken är som bortblåst. Leksaker står bokstavligen och samlar damm här hemma. Till förmån för tv-spel, dator och smartphones. Inte nog med att dom blir kreativt dumma i huvet. Det är även konstant bråk hemma hos oss om dessa små apparater.

Barnen blir inte dumma i huvet av att spela. Det är vi föräldrar som blir psykiskt störda av allt jävla bråkande kring dessa prylar.

Jag förbannar den dagen som stora killen blev introducerad till vårt xbox. Nu även vår lille. Hade jag vetat att dom mer eller mindre skulle bli helt oförmögna att leka, då hade jag väntat 10 år till.

Klart att det är bekvämt ibland att sticka till ajfånen för att få lite ro men det blir helt klart för mycket av allting. Ett xbox, ett pst2, ett pst3. Ändå är det bråk för dom ska spela samma spel. Stora killen som har pst3 vill absolut inte dela med sig.

Dom skriker, tjatar, slåss. Vår familj känns inte normal och det är tröttsamt att börja varje dag, varje dag med bråk. Jag hinner få huvudvärk innan jag ens kommit fram till jobbet. Nu bråkar dom såklart inte bara om teknikens under. ALLT annat man kan tänka sig. Ibland undrar man om dom skulle döda varann på riktigt om man inte skulle ingripa.

Kommentarer om att det är vanligt syskonbråk hjälper oss inte. Inte heller analyser om huruvida den stora ålderskillnaden påverkar hjälper oss inte heller. Det går lixom inte att ändra på.

Vad fan i helvetes jävla skit ska man göra för att få slut på den här skiten???

Jävla prylsamhälle som dödar våra barns hjärnor inifrån. När kommer trenden " back to basics" inom alla områden?! Fucking kottar, pinnar och kåda!!! Längtar till semestern i stugan där det endast finns en tv med 3 kanaler på. Läääängtar!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar