tisdag 29 november 2011

Förklaring följer här!

Stor hade stora problem med nr 2 som lite mindre. Under dom 4 åren han gick på dagis bajsade han exakt noll gånger. Han höll sig hela dagen vilket var skitjobbigt:(

Den lilla har oxå vägrat to take a dump at dagis tills idag! Jag är nog lite störd men jag tycker det är underbart! Kan lixom inte förklara det mer än så:)

Bajs är väl härligt ändå!!!!

Å HAN BAJSADE PÅ DAGIS IDAG!!!!!!

Det är stort!

Man kan lixom säga att han har markerat sitt revir nu!

Jag bara ler

Såna där dagar

Där motivationen är lika med noll. Stolen nöts på jobbet men inte tangentbordet som det borde. Klockan går alldeles för långsamt och lunchen känns som mil bort. Ute är det mörkt och regnigt. Huvudet står lixom still och man har en lätt undran om dagen kommer fortsätta i samma anda...

Sämst idag

Att jag har nåt shit i ögat som är helt omöjligt att finna och få bort

Fucking Tååård is in the house...

Kan det vara fröken Röd som är på ingång?

Oh lovely day

måndag 28 november 2011

Bäst just nu

Att jag ännu inte blivit galet förkyld, bara en lightvariant!

Min senaste kudde från ikea, gotta love it!

Dagens em som tillbringades hos bror med familj, fika, mat och alltid trevligt sällskap gjorde en vanlig tråkig vardagsem mycket roligare. Man måste hoppa av hjulet ibland!

Att jag klarar att ha hemlis utan att säga något till den det berör!

Att våga ha lampor tända överallt när jag ska sova ensam fast jag är " vuxen" men är galet jävla mörkrädd med en fantasi som skulle skrämma självaste Alfred Hitchcock! DET är moget det!!!

Att jag faktiskt ska sova nu!

Natti

söndag 27 november 2011

Bara en tanke

Osså åker vi till kina och hämtar barn fast dom finns så nära på andra sidan östersjön....

...

Nu är det dags igen, Ni hänger väl på!!!

Dax för hjältarna i Lions att agera tomtar igen. Säcken är på plats och vårt uppdrag är att rensa hemma och skänka bort till bättre behövande. Jag och 7 åringen ska göra detta tillsammans i år igen. Garanterat har vi något vi kan skänka!

Skulle man inte ha det så går det ju att köpa något litet och lägga i säcken!

Så här såg det ut förra året http://www.taby.lions.se/julklapp.htm

Jag som var i Täby häromdagen och åkte rulltrappor såg att säcken står i nya delen utanför Stadium!

Så sätt igång och rensa nu!!!

fredag 25 november 2011

Nu gör jag det bara!


Den där dagen blev det lixom fler bilder än den på oss tillsammans. Feg som jag är blev dom gömda.....

När jag sen blev kallad "tönt" av brorsdottern med den vassa tungan för att jag inte vågade lägga resten på bloggen då blev jag ju lixom tvungen.

Här får du din lilla skitunge;)

Puss

Fredagsnöje!

Dom små kör bilar, jag dricker smoothie! Eller hrm, vi dricker smoothie...

Man är rätt slut när man åkt ALLA täbys rulltrappor, en del faktiskt 7 gånger upp och ner!!!!!






Bloggar på språng i täby

Jävla muppar o jävla snor typ....

Jag har klarat mig länge men nu nosar förkylningen mig i nacken MEN jag VÄGRAR duka under för det!

Köparna av huset nosar oss oxå i nacken på ett otroligt irriterande sätt. Köp hushelvetet eller gör det inte säger jag, sluta försöka pruta på ett redan lågt pris! Gaaah jag blir galen!!!!!

Dagen idag har bjudit på en illbatting till liten samt en hostande nintendospelande stor som är hemma hela dagen och förgyller mitt liv ännu lite mer...

Mannen är på jobbkul hela kvällen så jag får ännu mera extratid men dom små, yeeeeeah vad skoj!!!!

Nä, uss vad elak jag är för jag var verkligen fett ironisk men dom bråkar så förbannat mkt och det är så jobbigt så därför ska jag nu bara sjunka tillbaka i soffan, dricka mitt te och njuta av lugnet framför Oprah medans den lille onde sover;)

May the force be with me!

torsdag 24 november 2011

7 år idag!

Världens finaste!

tisdag 22 november 2011

Jag menar så här...

När allt är påskrivet o klart, DÅ ska jag bli entusiastisk, upprymd, förväntansfull, glad, positiv med mera med mera.... Oj här kommer alla känslorna på en o samma gång, eller ja när nu det där magiska sker.... OM det sker....

Besiktningen gick bra, inga konstigheter alls annat än sådant som vi vetat om. Kändes ganska bra om jag tror på vad mannen sa. Nu bara lite mer väntan på det..... Suck!

Besiktning nu.....

Jag är skeptisk.......

måndag 21 november 2011

Som ett jävla mumintroll...

Drar jag fram, eller kanske mer likt lilla my. Nu vill jag lixom få saker avklarade. Jag är på spänn, bitsk, okoncentrerad o allmänt lite off sådär:(

Jag orkar inte ens lägga ner energi på att gnälla! Istället ska vi denna vecka gå igenom en besiktning, kanske sälja huset utan det dära Wow:et, fira liten blir stor typ 7 år, jobba och bara vara sådär allmänt familjig och mysig!

Lite träning på det så ska jag nog klara den här veckan oxå!

Just det, vart fan ska vi bo om vi säljer imorrn då???

Jag tror inte det blir någon affär men mirakel kan ju ske....

lördag 19 november 2011

Men snälla nån...

att sitta och klia sig i huvet som mamma till en 20 åring som väger över 250 kilo och undra vad man gör för fel, då blir man ju lite trött och undrar om hon är utvecklingsstörd???

Sitter och kollar på en dokumentär om feta tonåringar i USA, såklart. Herregud vad världen är sne. Ena halvan äter ihjäl sig medans den andra svälter.

Som förälder tycker jag att man har ett ansvar över sina barns vikt. Att låta sina barn bli feta tycker jag är lika med barnmisshandel. Det är lika illa som att slå dom så där borde socialen gå in och ta reda på vad fan problemet är.

Nu på tv:n gnäller mamman över att hennes feta unge är lat och borde skärpa till sig medans hon i nästa klipp frågar om han vill ha en pizza eller en fet smörgås av något slag. Jävla efterblivna mamma som inte ens borde få ha egna barn. Skaffa en råtta eller något och göd ihjäl istället. Jag blir så jävla upprörd.

Ibland undrar jag om det finns något i det stora landet amerika som står rätt till överhuvudtaget???

...

Ajfån säger regn...

Men det är inget regn!

Jag kanske vill ha regn så jag slipper gå ut o kratta löv. Fast det hade jag inte tänkt göra iallafall fast jag vet att jag borde så jag känner att jag nog skulle men jag gör det inte.

Jag ser fram emot en dag ensam med barnen som bara bråkar, tjafsar och skriker. Dom får en heldag med mamman som skriker för att hon inte har något tålamod för att dom skriker och för att hon just vaknat med spänningshv OCH migrän. Vi jobbar skift i helgen och det är kul mestadels aldrig!

Sååå antingen är jag hemma hela dagen och blir galen ELLER så åker jag iväg någon annanstans och blir galen...

Typ o köpa vinterskor till stor kanske? Men då ingår att åka rulltrappa 75 gånger med en tjatandes liten som ALDRIG blir färdig med att åka den där jävla rulltrappan!!!

Hemma kan jag ju vara o få psykbryt 200 gånger för att dom bara bråkar...

Det var lixom det min hjärna kunde komma på nu med värk och nyvaken....

Damn vad kreativ jag känner mig!

fredag 18 november 2011

Muntert....

Andra paret kom inte med något bud så det är endast ett par som är intresserade. En besiktning ska göras på huset på tisdag på uppdrag av köparen. Dom kommer vilja pruta på priset. Jag känner av hela mitt hjärta att jag säljer inte för under vårt acceptpris då huset är värderat till det priset i just detta skick som det är i. Priset anser vi redan är lågt och vi har inte råd att göra en förlustaffär.

Fan vad tomt det känns utan en budgivning:( Får man vara så kräsen i dagens läge??? Fast vi kanske säljer så känns det inte wow liksom..... Kanske för att vi går fel väg och byter ner oss till en bostadsrätt från villa.....

Äh fan, jag vet inte, vet ingenting just nu:( Bara kräks på allt med hus nu!!!

Blä

torsdag 17 november 2011

Versace....

Och hm.com går lixom inte att komma in på....

Damn

tisdag 15 november 2011

Jo, ett par till...

Så en visning till imorrn kl 4!

Sååå vi får se....

Man kan säga att jag byter däck nu...

Eller jag har lixom kånkat ut dom ur carporten in i bilen, totalt nerpissade av grannens kattjävlar som nu efter 6 års terror kommer att dö om dom visar sig på tomten igen! Absofuckinglutely att jag är allvarlig! Jag hatar dom av hela mitt hjärta och jag hoppas få se dom platta under mina däck snart!

Efter att ha försökt göra rent däcken utan att lyckas sitter jag nu efter en kattpissluktande färd till verkstan och väntar på min stinkande bil!

Så man kan typ säga att jag är " the man" detta år som fixar däcksbytet, vad nu det spelar för roll egentligen;)

Med huset? Neee ingenting har hänt sen igår:(

Is i magen, is i magen.....

måndag 14 november 2011

Så här är det med huset nu!

Nu har vi haft 2 visningsomgångar. Första som var för 2 helger sen kom det många, totalt 12 familjer på 2 dagar vilket är väldigt bra i dessa skitdåliga säljahustider!

Denna runda som var igår och idag kom det 4 familjer igår och noll idag! Det har funnits intresserade men inga bud har kommit förrns nu. Trots att vi har acceptpris på 2,5 milj så har ett par lagt 2,3 idag som dom senare höjde till 2,4 några timmar senare. Frågan vi ställer oss är hur gärna vill dom ha vårt hus, ska man våga hoppas...

Vi kan inte sälja för under acceptpriset, inte för att vi är giriga utan för att vi har höjt lånet många gånger, har uppskjuten skatt med mera som gör att vi inte kan sälja under då vi inte vill sitta med lån kvar. Mm sen var det ju den där kontantinsatsen för nästa köp på 15 procent som vi skulle ha råd med. Hårda hårda tider!

Oavsett så får vi 2,5 så säljer vi. Vi vill vidare nu till något annat ett tag. Vad vet vi inte! Väntan är jobbig bara:(

tisdag 8 november 2011

I ett vacuum

Mitt liv känns lite så just nu. Beror nog mest på att precis ingenting händer med huset. Har haft visning och ska ha en till i helgen som kommer. Vill ingen ha det då så tar vi bort det från hemnet och försöker igen till våren. Kan inte fortsätta hålla på att inte veta vart fan man ska och om man ska.

Annars är det mest jobb gånger två, träning och små försök till att ha något slags umgänge med familj och vänner. Helgen bjuder på fredagsfödelsedagsmiddag hos mannens bror m familj, lördag ska mannen jobba, söndag mera kalas hos mannens kusin. Kalas är alltså helgens tema!

Förra veckan träffade jag min syster som jag träffade senast då jag var 10,11 år eller nåt sånt. Hon verkar vara jättegullig och vi verkar vara väldigt lika. Kan sånt ligga i generna? Vi har ju inte vuxit upp tillsammans och heller inte haft någon kontakt alls ändå kände jag något slags band som finns där. En sorg finns oxå där över systern som jag alltid velat ha men aldrig haft. Kanske vår tid kommer nu:)

Jag har hur mycket som helst i mitt huve som jag borde skriva ner men nu orkar jag inte!

Gonatt

lördag 5 november 2011

Jag gör något bra!

Ändå känns det tungt i hjärtat!

Att ha en mask på jobbet är inte jag. Jag känner där lixom jag känner här. Jag känner med dig och dig och alla andra. Jag vill av hela mitt hjärta att alla ska få må bra ända tills slutet kommer och då ska man ha levt ett långt liv och ha mått bra.

Jag jobbar med gamla, jag jobbar med äldre, människor som levt sitt liv men nu behöver hjälp. Jag känner att jag gör nåt bra, att jag gör skillnad, att jag kanske gör någons dag lite bättre, ändå känns det lite tungt:(

Kanske för att jag inser inifrån mitt lilla skal att alla ska vi den vägen vandra, på olika sätt, oavsett om vi vill eller inte. Slutet är döden och den är det jag är så fruktansvärt rädd för. Jag är oxå rädd för att bli sjuk eller att någon jag bryr mig om ska bli sjuk. Därför är det jobbigt att jobba, jag ser andra och förstår att det kommer hända även mig och alla i min närhet, mer eller mindre. Ändå kan jag inte sluta, vill inte sluta, måste fortsätta hjälpa och sprida så mycket glädje jag bara kan så länge. Kanske blir det lättare om ett tag?!

Alla helgonshelgen är den finaste på hela året tycker jag. Mysig men såklart lite tung oxå. Vi ska ner o tända ljus på kyrkogården och i minneslunden. Vår minneslund är den absolut vackraste jag vet, speciellt denna helg! För morfar och alla våra nära o kära vi inte längre har kvar.

Kanske ändå mest för Pär!

onsdag 2 november 2011

Jäla skit!

Spisskiten gick sönder i lördags!

Kan säga så här att man är rätt handikappad matmässigt utan en spis, utan underdrift!!!