torsdag 31 mars 2011

Mina tankar på löpbandet

Varför luktar den där tjejen i maskinen brevid mig fisk???? Shit, jag kan inte stå kvar, måste byta band fast fan hon såg att jag tittade på henne och hon var grymt fet och går jag härifrån så tror hon att det beror på henne......fast det gör det ju för hon luktar fisk...........Faaaan vad det luktar....men vänta, nu gick HON. Puh och tack, nu ska jag bara njuta vidare om jag nu kan få igång den här jävla snikmp3spelaren igen..........Tamdadam! Meh, va fan nu då? Nu luktar det sura kläder? En sur man i sura kläder har nu intagit fisktjejens plats och sitter där och luktar. What the hell är det frågan om undrar jag????

Jag härdar ut och knatar vidare och njuter så in i helvete när surgubben går. Nu kan jag andas igen!!!!! Aaaahh. Resten flyter på bra. Jag gör det jag ska i gymmet sen vidare till simhallen!!!! Tjoho tänker jag på väg ut i duschen. Nära nu, måste bara kissa lite. Ut från toan kommer en naken kvinna som luktar bajs! Jag undrar igen vad fan det är som pågår?????? Håller andan, kissar, duschar och ger mig ut i den tomma, tysta och LUKTFRIA simhallen som jag totalt bara äger.

Fånga ögonblicket........utan dofter!!! Hallelulja!!!!

Skamlöst...

så kopierar jag denna från lilla A:s blogg.

Vet ju mina 3 typ som läser men tänkte att det är kul iallafall.

För några veckor sedan florerade en fin enkät på flera bloggar nu är jag nyfiken på dig; ta chansen och säg hej:)

1. Hur gammal är du?

2. Bloggar du? (Lämna gärna adressen!!)

3. Har vi träffats i det verkliga livet?

4. Minns du hur du hittade hit?

5. Vilka blogginlägg, som jag publicerar, uppskattar du mest?

6. Vad skulle du vilja att jag bloggade mer om?

7. Har du ett förslag på en bloggrubrik?

 (fst jag skriver ju mest massa strunt från mitt huve bara så detta kanske mest är för att få reda på vem som läser.....nyfiken som jag ju är:)......

onsdag 30 mars 2011

Jag är såååå trött nu....

på sjukdomar så jag tror att jag kräks snart!!!!!!

Min lilla blir ju aldrig frisk! Nu har han 40 graders feber igen!!! Han fick ett par dagar då han var på bättringsvägen i sälen men nu är han som sagt dålig igen! Helvete säger jag bara. Nu blir det total isolering tills han är helt frisk. Världen - vi ses i sommar!

Checking out......

tisdag 29 mars 2011

Tränat!

På gymmet och sen simmat. Det känns fantastiskt bra. Snart ska jag magdansa lite. Kanske kanske jag kan uppfylla mitt mål nämligen att slippa behöva hålla in magen.

Grekland snart.......

Varför undrar jag?

Ska sverige skicka plan till Libyen? Vad ska dom planen hjälpa för?

Hade blivit glad och stolt om vi istället hade skickat 8 stycken plan fulla med hjälparbetare och andra förnödenheter som nog kommer att behövas.

Har vi inte lärt oss att även fredsbevarande hjälpinsatser där vapen och plan och skit ingår ofta slutar med att oskyldiga blir lidande???????

Dåligt regeringen, riktigt dåligt!

Annars då?

Våren byttes ut mot snöflingor stora som isflak.

En liten som under gårdagen forfarande verkade gå mot friskhållet sov till halv 10 idag och hade över 38 i feber, lite hosta och lite mera snor på det då......Suck! Han och lillkussen hade kanske inte samma virus då:(

En större som inte längre har ont i öronen, ingen feber men hör som en kratta.

En superstor som mest bara hostar och snörvlar.

En mamma med migrän som febrilt försöker gripa efter positiva saker i vardagen för att helt enkelt orka med denna superlånga supersjuka superbajsiga vinter som ALDRIG tar slut. Någon sa Carpe Diem.....Jag försöker......oj vad jag försöker!!!!!!

Lite träning på det..........

Mr Näää

med rätt att protestera!!! Mot allt. Dock så har det inte alltid den effekten som han vill. Den där morsan är ju  lika envis hon. Mr Näää vs Mrs Nähä du. Hon leder ännu så länge. Försöker just nu att lära Mr att säga Jaaa. Noll effekt ännu så länge. Låter Mr sova en stund på saken.

Klart slut!

måndag 28 mars 2011

Sjukstuga hemma nu då och 10883 steg på det!

Jag ska inte gnälla allför mycket nu då jag vet att det finns bloggvänner som har det värre med sjukdomar. Barnen har varit sjuk mer eller mindre hela sälenveckan och natten till igår fick stor öroninflammation. Mannen är pissig i luftrören och liten hostar och snorar vidare dock lite mindre än tidigare. Jag är dock frisk, peppar peppar. Måste bero på att jag är så fruktansvärt sund och nyttig just nu:)

Dagen idag har vi bara varit hemma allihopa. Jag smet en stund och gick en lång svettig vårpromenad. Helt jävla underbart var det. Just me and my mp3:) Imorgon blir det gym sen sim och sedan dans.

Det var väl ungefär det jag orkade med att skriva idag. Tom i huvet...........

Gonatt!

söndag 27 mars 2011

Hemma.....

och väntar på en buffalopizza från il forno. Pizza är nyttig mat och det passar bra då jag ju nu för tiden är en nyttig tjej:)

Bilfärd på ca 45 mil är avklarat. Gick ganska smärtfritt förutom ett galet utbrott som liten fick inne på mc donalds i borlänge. Han lackade ur när jag skulle bära honom för att gå och leta efter bord i knökfull restaurang. Skrek som om han var besatt av djävulen och ålade och kastade sig runt i min famn. Hamnade på golvet några gånger då jag ställde ner honom men han kastade sig baklänges på skitigt hårt stengolv så det blev famnen igen. Han höll väl på i ca 5-10 minuter innan han lugnade sig. Dessa minuter solade jag mig i glansen av uppmärksamhet jag fick av alla som stirrade på oss runtomkring. Jag älskar ju att stå i centrum för allas uppmärksamhet så detta var ett underbart ögonblick........Undrar om det var fler än jag som tänkte på den otäcka ungen Damien i Omen????

En härlig liten vecka med stor familj gick snabbt förbi och jag längtar redan till nästa tillfälle då vi kan ses allihopa.Jag älskar att umgås många på en gång så det kommer nog att kännas lite ensamt veckan som kommer. Dock så är jag rätt säker på att den lille kommer att se till att jag har att göra............amore amore!

Träning imorrn, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag!!!! eller hur var det? skulle man vila oxå;)?! Hejs

lördag 26 mars 2011

Nej då......

han är fortfarande en liten odåga men gårdagen var kanske lite lugnare. Idag rinner det illgrönt snor ur hans näsa konstant. Det kanske är bra att det rensas ut?! Hans humör har vi nog fattat att det är ett tillstånd som lixom kommer att vara mer eller mindre. Att säga att han är viljestark är att underdriva. Gode gud, ge mig kraft att orka typ!

Solen skiner idag men natten har varit kall. 10 minus ute nu men vi hoppas att det varmar på sig. Stor har blivit en riktig blivande stenmark här. Han åkte skidor från halv 11 till halv 5 igår. En liten mac ski paus fick jag till men annars var det bara å åk hela tia! Han utmanade sig själv hela tiden och åkte högre upp och gick från att få hjälp med liften till att fixa det helt själv. Jag är grymt imponerad och ser fram emot nästa år då han får lära mig att åka. Då ska vi även ställa den lille på skidor då han kommer att vara 2 1/2 år och då är det väl dags att börja:)

För mig blev det 2 promenader vilket absolut är alldeles för lite. Jag har träningsabstinens och ska på måndag om inte mannen ska spela badmington ner och träna. Simma och dansa på tisdag. Gud vad jag längtar!!!!

Ikväll kl 20.30 är det Earth Hour Självklart hänger man på. Tända ljus och sitta och prata med varandra. Det ska bli mysigt tycker jag. Med tanke på alla katastrofer som händer så borde vi göra sånt här oftare tycker jag!

Nu ska jag ta tag i dagen!

torsdag 24 mars 2011

Utöver det så har jag träningsabstinens......

På riktigt...det är helt sant!!!!

Jag känner inte alls igen mig själv.

Sjutton vad jag ska träna när jag kommer hem!

Är det nåt sjukt i stugan eller????

Jamen visst självklart är det det. Våra små var ju rätt dåliga när vi for hit och dom är hostiga och snoriga. Lillkussen är oxå snorig och hostig, mannen är knorrig i bröstet och farmor hostar lika illa som barnen. Jag håller mina tummar att vi andra klarar oss.

Annars så har vår lilla blivit förbytt. Han har blivit besatt. I går hade jag totalt psykbryt. På riktigt. Jag ska bespara detaljer men herregud, jag har ALDRIG blivit så förbannad på något av mina barn förut. Gårdagen var riktigt jobbig och jag ber och hoppas på att han är såhär för att han mår dåligt. Visst, ja det är jättekul att han har en egen vilja och bla bla bla men det finns gränser för vad man orkar med!!!! Den där promenaden jag tog ENSAM före middagen idag vår såååå välbehövlig. Musik i öronen och med blicken vilande på soldränka fjäll var jag i en annan värld. I en helt halvtimme var jag i den världen och herregud vad underbart det var!!!!! Ett brutalt uppvaknande kom genast då jag steg in i stugan! Ho ho ho, finns det några grinia rabiata snorungar här som vill klänga, slita och dra i mina kläder. Kasta nappar, skrika, slåss och bara vara allmänt dryga???? Japp, det fanns en som genast tog den rollen!

Kära någon!

Gör så att jag imorgon får vakna upp tillsammans med min vanliga lilla kille. Den lilla som är ganska tillfreds med det mesta. Är lite busig ibland men mest så söt så att man bara vill äta upp honom. Låt mig få ha honom och inte den där skitungen som vi har till låns just nu.

Tack på förhand!

Desperata jag som önskar så innerligt mycket!

onsdag 23 mars 2011

Big miss!

- Eh, har du tagit stors jacka med????
- Eh, nej, den tog väl du?
.........................

Det var 12 plusgrader ute när vi for igår. Stor och liten knatade ut med fleecetröjor och mössor på. Jacka packade vi ner.....alla utom stors.....

Tur att vi på vägen noterade ett stadium outlet mitt ute i ingenstans nära där vi är. En enda jacka fann dom på plats i hans strl. Nedsatt från 900????? till 280! Schysst deal MEN detta går nog under kategorin vinterns förlåt jag menar vårens sämsta köp då han förmodligen kommer att få använda den endast under denna vecka här uppe i sälen!!!!

Tur han har en lillebror!

tisdag 22 mars 2011

Beslut!

Nu har vi bestämt oss för att åka allihopa. Liten är fortfarande hängig och nu hostar även stor litegrann MEN vi har sett fram emot denna semester sen ett år tillbaka. Farmor och farfar sitter i en stor hyrd stuga och dom bryr sig inte om att vi är förkylda. Lillkussen som oxå kommer är även han förkyld. Kanske har dom samma bakterier. Det känns lite taskigt att inte fara upp då stugan kostat pengar och dom har hyrt matstolar och hela baletten. Blir det en sitta i stugan vecka så blir det. Då får vi umgås vilket vi tycker är väldigt mysigt. Det är så sällan vi ses allihopa trots att vi bor så nära varandra.

Nu ska vi packa klart och fara!

måndag 21 mars 2011

After Zumba

avocado, keso med italiensk salladskrydda och vatten......Jag chockar mig själv!!!!

(men lite te blir det oxå, blir lixom lite fattigt soffmys annars innan läggningen)

natt

Det där med att blogga

Ibland slår tanken mig att jag ska stänga bloggen för läsare och ha den bara för mig själv. Det var ju tanken från början. Att ha som en personlig dagbok. Skriva nu, se tillbaka. Ibörjan var det ingen som visste, inte ens mannen. På något sätt kändes det bättre. Inte direkt så att jag har många läsare men jag vet ju en del runt om mig som läser.

Kanske är det det att jag ibland känner att jag måste sila lite. Tänka på vad och hur jag skriver för att ingen jag känner ska bli stött men när jag ska tänka så, det är då det blir fel. Det här är ju mina ord, mina tankar. Ibland ganska grova, ibland helt bänga och ibland väldigt personliga. Utlämnande inte alltför sällan. Allt detta är ju dock jag. 100% jag. Gillar man det inte så behöver man ju inte läsa.

Fast ska jag vara helt ärlig så är det inte jag till 100%. Just med hänsyn till dom jag känner som läser tex min familj så kan jag ju inte vara just hundra procent och det är det som stör mig litegrann. Är jag förbannad på någon så kan jag inte skriva det. Mest för att just den personen faktiskt kanske läser och kan bli sårad eller att det blir andra tråkigheter. Just den biten stör mig. Jag vill kunna ventilera allt i mitt liv. Saker som gör mig glad och sånt som gör mig arg, sårad och ledsen. Att skriva arga inlägg om regering och vårdguider är en sak. Grovt skrivet det senaste men jag var riktigt jävla arg och ibland är det skönt att få vara lite grov i munnen. Egentligen är jag ju en väldigt trevlig människa på många sätt. Jag är social och alltid trevlig mot andra människor. Har alltid ett leende på läpparna. Inte häromdagen men även såna dagar måste man få ha.

Jag får se hur jag gör. Fortsätta skriva måste jag men jag vet ännu inte om det bara ska vara för mig. Man kanske ska ha två bloggar? En hemlig och en inte hemlig.Fast nä.......det blir för snurrigt och så mycket tid har jag inte. Svårt alltså!

Nu har jag just avslutat middagen här, en näve korv i ugn, en näve potatis och resten sallad och vatten att dricka till. Snart ska jag på sista zumban på dansskolan. Sedan blir det packa det sista tror jag då vi förmodligen kommer att åka imorgon. Liten är inte bra men just nu känns det lugnare.

Hejs

Ska vi eller ska vi inte...?

åka eller inte? Vi borde ha varit i sälen nu men liten är forfarande ganska dålig:( Vi avvaktar tills imorrn. Är han inte bättre så får mannen och stor åka upp utan oss. TJOHO, vem gav mig lotten att vara hemma??????

Ber och ber lite till att han ska bli lite bättre så vi alla kan fara. Jag behöver oxå miljöombyte även om vi bara får sitta i stugan!!!!

Hoppas hoppas.............

Aj, mest aj

Ska benen se skinnflådda ut efter vaxning???????

Hualigen vad hemskt detta var.....Undrar vad jag gjort för fel????

.........

Wax on, wax off.....

HELVETE skriker jag och undrar vad jag gett mig in på????????

Jag är en hyvlare. En engångshyvlare som används 100 ggr tillsammans med duschkräm. Nu fick jag en crazy ide om att jag skulle vaxa benen. Vaxa benen själv. Nu sitter jag här med svullna röda prickiga och jävligt onda ben och undrar VARFÖR?????

Jag har tryckt ut 2 varelser ur ett fingerstort hål utan bedövning men jag svär, detta var värre.

Senaste tiden har jag tänkt på att prova en brasiliansk vaxning......Neeee, inte längre. Helt absolut inte aldrig att jag tänker göra det alls ett endaste dugg!!!!!!!!

Håret är inte ens helt borta så detta måste jag avsluta imorgon. Det känns härligt att ha det att se fram emot. Plockade just fram pincetten och tyckte att det var smärtfritt helt plötsligt så den kanske får avsluta jobbet!

Nu vet jag iallafall varför man

1 Inte vaxar benen bara för att prova mitt i vintern
2 Gör det själv hemma helt oerfaren och med säkert mindre remsor än salongerna har
3 Harvar med rakhyvel 5 dagar i veckan ELLER ser ut som shreks fiona ända fram tills sommaren

Man lär sig något varje dag och idag har jag verkligen fått veta vad innebörden av " vill man bli fin får man lida pin".

Enda problemet är att benen är skitfula, röda, prickiga, svidiga, onda och forfarande mer lika fionas än lena och fina.

Jag tar en citodon nu och lägger mig då och tänker inte berätta för 2 vänner som jag kanske var lite kaxig inför under gårdagen gällande detta ämne. Jag säger nada och lider i det tysta................gonatt........

söndag 20 mars 2011

Fast nä, jag orkar inte nytta mig just nu....

Göra nytta alltså. Nyttig däremot har jag nästan blivit. Äter fortfarande inget onyttigt i veckorna. Knappt på helgerna heller. Utöver det så kör jag enligt tallriksmodellen just nu. En knytnäve protein, en knytnäve kolhydrater och resten sallad. Oj, nu lät det nästan som om jag visste vad jag pratar om  vilket jag inte gör. Kan inte ens skilja på kolhydrater, protein och vänta, vad är det mer????Ha ha ha men såhär säger jag så att jag själv fattar: En näve pot el pasta el ris, en näve kött, fisk eller whatever och resten sallad. Så nu är jag med:) Min tränare på gymmet tycket jag skulle helt sluta med bröd, äta råris och fullkornspasta mm. För krångligt tycker jag. Går jag inte ner något så provar jag det senare. Nu bara tallriksmodell innehållande allt utom fikabröd, läsk, glass, godis mm. Träning - skulle vilja 7 dagar i veckan men man ska tydligen vila oxå och sen hade jag ju ett jobb, en familj mm:) 3 gånger i veckan har jag sagt. Det är realistiskt och genomförbart.

 Fan va laddad jag känner mig! Kan det höra ihop med att våren är här:) Lovely helt enkelt!!!!!!!!

Feelgood....

Att starta dagen med träning har lixom gjort susen. Att dessutom ha blivit av med plåstret som faktiskt sover gott har gjort att jag kunnat sitta på trappan och kaffa och sola plus att jag kört ett kort strechprogram och även kört några massageövningar. Det känns superbra. Jag lixom känner hur blodet flödar i kroppen.....mest i öronsnibbarna just nu som hettar grymt:)

Jag tror att jag har laddat så pass mycket nu så att jag står ut med ett plåster i några timmar till utan att få psykbryt. Hemsk känner jag mig när jag inte orkar med liten:( Han mår ju jättedåligt men shit vad påfrestande det är ändå.

Tack o lov så har jag fått i honom medicinen idag iallafall. Tuben med 2 olika mediciner i. Igår funkade det inte alls. Han sov så oroligt den lilla stackaren. Hoppas hoppas att han mår bättre när han vaknar nu. Det värker i mammahjärtat att se honom så sjuk:(

På schemat vidare idag står packning då vi är optimister och tror att vi ska kunna fara imorrn, samt handling. Kylen skriker "fyll mig" och blöjlådan skriker "snart tom". Tur att det är så fruktansvärt skoj att handla.......

Näpp, lite nytta på det då innan liten vaknar...........

Bland zumba, snor, migrän och sol.....

befinner jag mig just nu. Vi borde sitta i bilen på väg till sälen nu men liten är tillbaka där vi startade för lite drygt 2 veckor sedan:( Jättehosta, snor och superhög feber. Inatt hade han 40,1 men idag har den legat runt 38. Dock så har han varit som ett plåster på mig hela dan än så länge. Att göra te och macka med en liten i famnen är inte lätt!

Igår var det zumba och herregud vilken hett pass! Tokintensivt från första sekunden till den sista. Jag såg ut som en tomat i ansiktet och var sjuuukt svettig. Tyvärr så var det för hårt för mig då migränen kom som ett brev på posten efteråt och shit vilken styrka den kom med:( Jag vet ju detta men det är så jävla svårt att hålla tillbaka. Kul var det iaf och killen som hade passet var duktig och rolig. (åkej, han var lite het oxå som tjejen i receptionen sa);) ha ha ha.

Jag kraschade i sängen efter en kebab  och sov hela natten tills fina A väckte med ett sms. Hon skulle minsann ner och träna och tro´t eller ej men jag anslöt jag med! Knasigt tyckte mannen med tanke på att jag blev totalt däckad på kvällen och hade ont hela natten. Jag kände dock att en runda på gåbandet och sedan köra igenom mina 4 maskiner som jag hittills har fått skulle kännas bra. Att sen få stretcha länge var det jag mest längtade efter. Förstår inte dom som inte stretchar efter träningen....det är ju det skönaste plus att min kropp skulle dö om jag inte gjorde det. Jag skulle se ut som ett missfoster med axlarna under öronen och nacken stel som en stelopererad. Hualigen. Att jag för första gången i mitt liv tränade innan frukost gör att jag känner mig riktigt duktig fast en banan tog jag på vägen, annars hade jag spytt av hunger. Nice där på gåbandet.

Nu ska jag dricka kaffe, be en bön att liten blir bättre så att vi denna tiden imorgon är uppe i sälen i solen istället och detta gör jag på den fina kaffetrappan i solen här!

fredag 18 mars 2011

Frågan är

om han snarkar eller håller på att kvävas till döds just nu i soffan????

Jag funderar på det i exakt 3 sek till...nu går jag och lägger mig!

Åkej rå.....

jag ska vara mindre bitchig imorrn. Jag erkänner att jag varit en riktig bitch hela dagen lång idag. Gnällde på lunchen och fick en ny, fräste åt tant i hiss som inte höll den åt oss med griniga ungar, skällde på tjej i felanmälan för att toahelvetet inte öppnades med koden vi betalat 5 kronor för, gnällde högt om att berga centrum var bajs, skällde ut tant på vårdguiden, skällde ut tjej i växeln på danderyd..... fan var det nåt mer? Jag minns inte.....Jag har nog för mycket fett just nu bara. Det är nog därför som jag är så bitchig. Fettbitchig. FETT bitchig.

Jag ska zumba bort lite imorrn. FETT zumba med dallrande röv och gravidmage! NEJ, jag var ju inte gravid har jag ju sagt, det bara ser ut så! Ska styrketräna innan oxå. Om jag har migrän så ska jag träna ändå!!!!!!

Får se om den där killen är så jävla het då och om han kan sina grejer. Jag vill danszumba, inte aerobiczumba!!!! Vi håller våra tummar för det!!!!

Nu tänker jag sova och hålla tummar och tår för att den lille kan sova inatt!

Gonatt

Döper om vårdguiden till fittguiden istället!!!!! (är du känslig så sluta läs nu)

Vad i helvete är dom till för???? Inte för att hjälpa oss när vi ringer iallafall!!!!

Jag bad om att bli kopplad till barnakuten där vi varit idag.....blir kopplad till den där jävla helvetesguiden där jag får ett smärre utbrott då jag ville bli kopplad till AKUTEN!!!!! osså blir jag kopplad dit! Va faaaan!!!!

Dom får inte ge rådgivning om läkemedel och dom får inte ställa diagnos! Standartfrasen är: - Om du känner dig orolig så tycker jag att ni ska åka in! Jamen jaha, tack så jävla mycket!!!! Hur många åker inte in i onödan då vi själva ska göra en bedömning på våra juveler??????

Ringer tillbaka till växeln på ds och tjafsar med dom oxå. Självklart måste dom kunna koppla förbi mig men det gör dom icke.

Fan, jag skulle lika gärna kunna sitta där och svara i telefonen. Jag har aldrig fått mer hjälp där än vad jag redan visste.

Jag lovar att det är den här jävla regeringen som bestämt att ALLA akutsamtal ska gå till fittguiden. Jävla fittregering.

(om du inte fattat det så är fitta det absolut värsta ord jag vet.....) FITTA på allt just nu!!!!!!

torsdag 17 mars 2011

Bloggen kanske borde heta Bitterfittan istället?

Bitterfittan i migränlandet!

Jag känner mig utstött och inget värd just just nu. Regeringen säger att jag inte är något värd. Jag är frisk säger dom. Jag kan jobba 100%. Dom tar inget ansvar. Eftersom jag är frisk behöver jag inte heller effektiva mediciner. Dom bestämmer sig för att jag bara ska få billiga kopior. Billiga kopior från billiga länder där barn arbetar 72 timmar om dygnet. Allt för att spara pengar. Besparingar som måste till så att dom har råd att sänka skatten. Sänka skatten för dom rika. Sverige är idag till för dom rika.

Jag är en av dom som röstade fram alliansen. Något jag ångrar idag. Dom jobbar inte för mig alls. Jag vet inte vem dom jobbar för. Jag ser bara att dom sparkar ännu mer på dom svaga. Vi kan bara lida i det tysta och hoppas på att det en dag vänder.

Man får tycka vad man vill om vårt system. Det är dock utformat så att vi kan hjälpa varandra. Det är utformat så att vi kan få effektiv medicin när vi är sjuka. Varför vill inte vår regeringen det längre?

Jag begriper det inte.

Jag har kämpat i så många år nu. Jag hade kommit någonstans. Var på väg. Nu känns det som om jag är tillbaka på ruta ett. Allt för att regeringen ska spara pengar. Fanns det verkligen inget annat att spara in på???

Jag stannar kvar i den frågan medans jag intar "placebo dos" nr 3 idag.......eller nej, jag ställer en ny:

Blir det verkligen billigare om jag måste ta 3 doser medicin istället för 1???

onsdag 16 mars 2011

100% Bentanknotter!

Med en klump i halsen, knottrig hud över hela kroppen och tårar som rinner njuter jag av känslan den här låten ger mig!!!Känslan av att känna. Den är så fin och jag älskar den helt enkelt!


tisdag 15 mars 2011

Hur ska man orka?

Att se alla dessa människor som lider och inget kunna göra. Det gör så ont i hela hjärtat. Mammor och pappor som letar efter sina barn i rasmassor. Barn som letar efter sina mammor och pappor.

Plötsligt känns alla mina, alla våra problem så fruktansvärt små. Obetydliga för stunden.

När jag lägger mig och sover så känns det som om jag blundar lite hårdare än vanligt. Kanske för att somna fort och få bort alla bilder från nyheter runt om i världen. Kanske för att jag så intensivt önskar att när jag vaknar så har inget av det som dom rapporterat om på nyheterna verkligen hänt. Inga människor som lider, inga människor som dött.

Men jag blundar ju inte.......

Hög standard

När en kille på 6 år kommer till skolan med en mobiltelefon??? Med pekskärm??? What the f..k? JAG har inte ens en mobil med pekskärm. Vad ska en 6 åring med mobil till????

Jag har haft denna diskussion med kompisar förr och de flesta tycker jag är gammalmodig och måste ändra min syn på detta. Jag tycker det kan vara ok när dom börjar högstadiet men dom får bekosta samtal med studiebidraget själva. Innan finns inte behovet anser jag. När sånt här sker blir jag så jävla förbannad rent ut sagt. Jävla idioti!!!

Såhär tänker jag, min kille är 6 år, på dagarna är han i skolan och fritids. Där har dom telefon så jag kan lätt få tag i honom när jag behöver. Han kan även ringa mig såklart genom att låna skolans telefon. När han är hemma använder han såklart telefonen hemma och kan ringa vilket dock aldrig händer för jag måste ringa åt honom. Är han hos en kompis ringer vi föräldrar varandra. Så här måste det vara för alla ju. Så frågan kommer igen, Vad fan ska en 6 åring med en mobil till???????

När stor börjar högstadiet kommer han att ha längre väg till skolan och överhuvudtaget bli mer självständig och då tycker jag att det är vettigt att han kan ha en mobil. Mest för att vi ska ha koll på honom men oxå kunna ringa om han missar bussen eller något annat händer.

Till saken hör att den här killen som hade mobil med sig till skolan är vår granne och han och brorsan som är 2 år äldre har ALLT! Jag menar ALLT. Stor kommer ofta hem och säger att dom har ditten och datten och jag känner mig allmänt kräkfärdig. Det har absolut inget med avundsjuka att göra. Jag blir förbannad då dom sätter en standard för oss andra föräldrar som jag inte vill veta av. Deras stackars barn få heller inte lära sig värdet av pengar och att man inte kan få allt man pekar på. Bortskämda ungar kan jag inte med och heller inte föräldrar som skämmer bort dom! Vi är inga fattiglappar men våra barn får inte allt dom pekar på. Jag blir äcklad av alla skitgrejer som bolagen pumpar ut till våra barn. Leksaksmåsten som är senaste flugan. Jag vill inte ha den skiten men ibland blir det svårt att stå emot när "alla andra har". Detta materialistiska samhälle tröttar ut mig.

Vi föräldrar skapar ett behov som inte finns. Mobiler är vuxenleksaker anser jag och inget för mina barn! Det finns åldersgränser för moppe, bil, alkohol mm. Ett mobilförbud före högstadiet tycker jag är en ny gräns!

Till dom som tänker diskutera detta med mig, bemöda er icke. Det finns inget tillräckligt bra skäl som kan få mig övertygad om att behovet finns. Jag och även du som tänker annorlunda har vuxit upp utan mobil och vi klarade oss bra. Jag åkte tom buss själv till och från skolan från första klass UTAN mobil!!!! Dessutom vill jag inte använda mina barn som försökskaniner inom ev strålningsrelaterade skador från mobiler. DET borde vara ett starkt skäl att dom inte ska få ha!!!!!! Tänk på det!

söndag 13 mars 2011

Vann rätt låt?

Ha ha jag kör liiiite mer mellonörderi då jag faktiskt tycker denna finalen var riktigt rolig.

Visste att det skulle stå mellan Danny och Eric. Jag hade grym beslutsångest så jag röstade på båda. Fick dock känslan redan på inledningen av saades låt första gången den spelades att det var den som skulle stå som vinnare i globen och så blev det ju. Jag har nog lite känsla för mello iaf:) Går vi inte långt i eurovision med den låten, då kan vi nog lägga ner för gott tycker jag!

En undran om Sanna Nielsen.....Är hon släkt med Brigitte eller vad hon nu heter? Hon som man såg i snuten i hollywoood 2. Dom var extremt lika igår då Sanna så ut som hämtad ur just den filmen med pojkfrilla a´la superultrablond 80 talsstyle.

Bengtzing, varför såg hon förvånad ut över låg poäng? Jag är inte förvånad. Snälla, låt oss slippa henne i framtiden..

Utöver det har jag nog inte så mycket mer att tillägga i detta ämne.

Kanske att Danny såg lite ledsen ut och att jag ändå tycker att dom kunde ha vunnit båda två.

Vart var Darin detta år?????

fredag 11 mars 2011

En sån här dag....


Såklart när solhelvetet gassar och man borde vara ute och promenera och njuta DÅ ligger man utslagen med ena ögat likt Quasimodo och bara önskar att dagen kunde ta slut.....

Bland droger och olika forum....

Jag står för droger och mannen för forum!!!!!

Han är en forumnörd!!!! En RIKTIG forumsnörd!!!! Det senaste är ett badmintonforum?!

Allt ska kollas upp. Det börjar med att han kollar tester. Sen utvecklas det till att han halkar in på olika forum. Bra eller dåligt att vara så undersökande? Jag vet inte. Vad jag dock vet så tillbringar han mer tid på forumen än tex med att faktiskt arbeta när det gäller tex nånting som har med renoveringen att göra. Byggahusforumet.......undrar hur många timmar han tillbringat där?

Köpavagnforum, köpacykelforum, köpabilforum - då uppdelat på bilmärke så det finns hur många som helst, köpaavfuktarforum, bokaresatillgreklandsforum......Jag kan fortsätta hur länge som helst men jag orkar inte. Han hittar forum till allting. Bryr sig helt enkelt för mycket om vad alla andra tycker om saker tycker jag. Det senaste är som sagt ett badmintonforum. För att han köpt en racket för 200 kr som inte känns bra. Då är det bäst att inför nästa köp kolla minst 5 olika tester plus att kolla forum och se vad alla andra säger. Att besöka diverse butiker ingår också i denna massiva undersökning. Jag undrar om det kommer att vara värt det? Jag menar, kommer han att spela nånting??????

Jag blir bara trött på så här omständiga människor. Jag knaprar ett piller till och sjunker in i dimman.......Zzzzzzzzz

torsdag 10 mars 2011

Hej då och hallå

Jag svär, han har den sötaste rösten i hela världen!!!!!!

Sollentuna centrum var ju inget speciellt alls. Rätt trist tycker jag. Var där på lagerhause men kände som vanligt att det bästa lagerhauset är den vid stureplan.. Dock så hade dom village där.......en jäkla tur att liten var med.....han är en effektiv variant av den tråkige mannen som ska vara så jävla ekobroniskkromisk eller vad han nu brukar prata om ........jag fattar inte alls vad man menar med det;)

Idag har jag en vilodag från träning. Har tränat mån, tis, ons. Gått en långpromenad idag men det räknas ju inte som träning men ändå. Syndat har jag oxå gjort. Tryckte i mig en kexchoklad som låg och skrek efter mig i skåpet!!!!! Fy faaaaan vad god den var.

Imorgon blir det långpromenad igen eller så kanske jag utnyttjar barnvakt och drar ner och tränar!

Eftermiddagen kommer vi att tillbringa i väsby på lek och bus som tydligen ska vara bra. Nytt och fräscht lekställe i infra. Dyrt dock men har barnen kul så är det värt det! Eftersom jag INTE gick in på village så har vi råd med lek och bus istället;)

Helgen bjuder på mkt saknade vänner som kommer på lördag. Tacolördag och mello, helt underbart!!!!! Söndagen går i kalasets tecken. Finaste lilla E fyller 5 år vilket vi ska fira heeeela dagen lång. Först barnkalas och sedan släktkalas. Eftersom vi är båda så får vi kalasa gånger 2. Det gillar jag!

Nu ska jag boka in ett köttigt, svettig zumbapass med "het" latinokille......... Eller först ska jag tydligen byta bajsblöja på stinky liten 80 centimeters.........

Glamour......

onsdag 9 mars 2011

Hej då hej då hej då hej då heeeeeej dåååååååå

vi kör med bilar.....hej då.......hos frisören.....hej då.........läser lilla gumman......hej då.......bolibompa...hej då......

Utbrott....mmm många MEN herregud vad kär jag är i denna lilla figur!!!!

Hej då

Liten vs Gammal och lite skadade föräldrar på det....

Nyss hemkommen från öppnis med en trött liten herre. Mat är avklarat med diverse utbrott och sängläge på den lille nu. Jag är grymt sugen jag med på att inta samma läge men gör jag det så blir det

1 Ingen dusch
2 Ingen undanplockning av leksaker
3 Ingen hängning av tvätt
4 Ingen sortering av kläder
5 Ingen dammsugning

Satan i gatan vad mycket roliga saker jag skulle kunna missa........

Jag är trött! Så jävla trött! Eller kanske inte trött men musten gick ur mig........

Den lille har en "period", trots, utveckling, vad vet jag. Kanske han helt enkelt är den här typen?! Den typen som när det går emot honom kastar sig på rygg på golvet och skriker, slår, sparkar, tuggar fradga...... Vid matbordet när vi säger nej till mer ketchup, kastar både bestick och tallrik vilt omkring sig och trotsigt tittar på oss och bara skriker rätt ut. Han är den typen av unge just nu som man rynkar näsan åt när man ser i tex affären mm. DET är min lilla just nu.

Emellanåt så är han världens finaste lilla buse. Den lilla kroppen som susar runt. När han kommer med sina knubbiga små händer och vill hårgosa. När han på sitt "linuspålinjenspråk" berättar något för mig och jag inte förstår ett endaste dugg. Så mycket kärlek.

Idag så sa han ett klockrent ord. Faktiskt. Han sa hej då. På riktigt. Helt rent uttalat så att vem som helst kunde förstå. Det börjar arta sig.

Till mer allvarliga saker så ligger min mormor på sjukhus igen. Det är inget ovanligt. Hon åker in titt som tätt. Trist är det dock. jag tror inte att hon är så sjuk egentligen. Hon har för lite om sig att göra och för mycket tid till att känna efter. Hon är nog lite sjuk av saknad oxå efter att morfar gick bort. Lite kärlekssjuksaknad. Stackars lilla mormor.

Min sk mamma kunde dock inte ringa och berätta för mig att mormor åkt in. Jag fick gissa mig till det efter missat samtal och en liten röst som hostade till på mobilsvaret som lät som mormor och när hon inte svarade hemma så förstod jag. Min sk mamma fick inte ringa min mobil för sin man då han tycker det är för dyrt med mobilsamtal...........Dock så skyllde hon på att hon inte visste om jag var hemma eller på jobbet??????Jag har varken tele på jobbet eller nån hemma, bara mobil vilket kärringen vet. Tack o lov att man kan välja bort sina föräldrar i vuxen ålder. Ett av mina val som jag känner mig nöjd med. Jävla människor.

Nu ska jag ta tag i något.....kanske.......om en stund efter kaffet........

NEEEEEEEEJ......

det är INTE GULLIGT med barn på Dagens visa som sjunger fångad av en stormvind eller hero. Jag tycker det är fruktansvärt och det knottrar sig på hela min kropp av obehag!!!!!

Om man nu känner att man måste fortsätta med detta program som jag tycker endast är en plåga kan man väl åtminstone se till att barnen håller sig till just barnsånger. Det är iallafall mindre hemskt.

Usssss

tisdag 8 mars 2011

Zzzzemlor, jobb och magdans....

barnvakt som även bjöd på middag....En summering av dagen idag.

Imorgon är det jag och den lille som ska hänga igen.....en sväng till öppnis och trötta ut honom. Kanske sedan en sväng till sollentuna centrum som jag inte varit till ännu. Saknar någon att hänga med på dagarna nu när man är hemma mamma igen.

Så mycket orkade jag skriva idag. Torka i hjärnan efter att kreativiteten flödat i blogghuvet idag men blev stoppad av arbete. Så kan det vara.

Det faktum att mannen som är snart 35 år sitter och kollar på big brother gör mig illamående och fundersam över om han är funtad som ett cp eller bara allmänt dum i huvet.

Jag sover på saken!

måndag 7 mars 2011

Blöt som en söt fast mer gröt kanske...

efter ett köttigt svettigt zumba pass ska jag nu inta sängläge och drömma om hur jävla snygg jag kommer vara när vi far till grekland, sådär en 6 kilo lättare.

On my way.......

Ny vecka nya tag

en ganska slö helg har passerat. Noll umgänge, lite sjukdom och lite jobb. Saknar sååå att umgås. Hoppas på att nästa helg kan bjuda på mer sådant.

Veckan bjuder på följande:

Idag ska jag och liten på en utflykt in till stora staden. Händer aldrig så det ska bli spännande. Kvällen bjuder på dans för stor och för mig månadsmöte med rädda barnen där jag nu är kassör sedan svettig zumba på dansskolan.

Tisdagen blir det jobb för min del. Stor har fotboll och jag har på kvällen magdans. Kanske en träning eller simning innan på det, får se vad som hinns med.

Resten av veckan är hittills ganska oplanerad. Träning står såklart på schemat. Annars gillar jag att äga min tid och inte ha allt planerat. Göra det som faller mig/oss in.

Nu ska jag ringa fina A och se hur dom har det. Kanske planera en lördagsmiddag;)

Tjolahopp tjolahej

söndag 6 mars 2011

fast jag vet inte vad det blir av det riktigt.....

en sån där förkylning som finns där men ändå inte.......Lite vass i halsen, snor ibland, hade igår lite feber men idag känns det bättre......iaf just nu. Jag HATAR såna här förkylningar!!!! Ska det va så ska det va, inte såhär halvt om halvt. Nu är det så man inte lixom vet vad det ska bli av. Grrrrrr jag vill träna men är skiträdd för att träna om jag är sjuk. Folk dör ju av det........

Hur vet man om man är tillräckligt frisk för att träna?

Vi får se imorgon.

lördag 5 mars 2011

och lite mer sjuk på det då..

så ingen svettig zumba för mig alls då:(

Kör alvedon och antisnor medicin för hela slanten. Halsen får sig en släng te. Äcklig c-vitamin skall intagas oxå. Jag orkar inte mer sjuk nu. Tänker inte det alls!

Solen gassar men jag drar täcket över huvet och sover en stund istället tillsammans med liten gosig 80 centimeters.

God dagslur.

fredag 4 mars 2011

Jag ser tydligen lite platt ut......

vad menade han med det????? Han såg att något var nytt och det tar jag som en komplimang från denna man;)

Har simmat tjockissim igår med storsäl.....jag är lillsäl........och blev igår fullvärdig medlem på gymmet för 480 pix i månaden??????

Ingår massage varje vecka då?????

Ska zumba imorgon med en het liten latinokille.....(tjejen i receptionen beskrev honom så) OM min förkylning som blommat upp igen inte blir värre.

Behöver jag säga vad jag känner för den här vintern???

Nä jag tänkte väl det!

Fredagsmys med pizza och ben and jerry på det då!

Tack så länge!

onsdag 2 mars 2011

Så jävla snygg nu bara.....

Nyklippt hår, färgade och ansade bryn och rosa naglar.....jag känner mig ganska snygg just nu faktiskt!!!!

Måste under morgondagen inhandla en plattång bara för att kunna bevara min frissa!

Tack till salong Orkidé för denna helrenovering!

Den behövdes och fan va bra håret blev!!!!

Me like

tisdag 1 mars 2011

E de fel på mig?

undrar Linda Bengtzing!

Nej Linda, det är inge fel på dig bara dina låtval!

Är det alltid samma låtskrivare bakom hennes låtar? Tänkte eftersom alla har skitnördiga namn och texter jämt..........

Att hon kom till final är helt obegripligt tycker jag. Att det finns folk som faktiskt gillar hennes låter är ännu mer obegripligt!

Okej, sen när blev jag mellointresserad? Svar, det är jag INTE!!!! Bara lite sådär lagom svenssonintresserad, som resten av sveriges befolkning, vi som inte ens tittar på skräpet men ändå har koll på vilka som är med och om låtarna är bra???? (självklart tittar vi men det är inte många som vill erkänna det)

När det FAKTISKT finns låtar som är bra, såna som man verkligen håller tummarna för att dom ska vinna, då är det ganska kul!

och NEJ, Linda är inte en av dom.......helt klart inte!

Livet är härligt!

Med täta vansinnesutbrott där liten man på 80 cm står och skriker rakt ut, medicinprutor som tar över ens kök och där hälften av medicinen är utfläckad på tröjan, byte av bajsblöjor som inte ens liknar bajs,.....DÅ är det svårt att glädjas med älskade vänner som ligger på playan i thailand....... Det är lättare att känna ett svidande avund, ha funderingar på en "bortskänkes" annons på blocket, stoppa in vad du nu hittar i öronen och drömma om att det är JAG som istället ligger där på playan och solar!!!!

Barnen? Dom är hemma i gott förvar hos farmor tills vi återhämtat oss, vi vuxna.

Vi vuxna, som INTE ska skrika tillbaka i 80 cm mannens ansikte, torka medicin och byta blöjor med ett leende, tänka att dom där vännerna FAKTISKT FÖRTJÄNAR den där semestern nästan mer än någon annan!!!!! Vi vuxna som fattar att blocket inte är ett bra ställe att ge bort barn på.

Vi vuxna som faktiskt HAR playan som enda mål just nu........"bara" 2 månader, 3 veckor och 1 dag kvar..............

Oh my och my......klarar vi det?

Med sälen som delmål så ska det nog funka..........