torsdag 30 september 2010

Sen måste jag bara säga.....

att jag längtar så mycket till Åland så att det värker i precis hela kroppen!!!!!! Jag vill dit nu!!!!!!

Den där 50-öringen....

Hörde på lilla aktuellt!!! att det är sista dagen idag att handla med 50-öringen. Jäklars va brått vi fick, jag och stor tömde alla spargrisar. Medans vi stod och höll på så sa jag att man kanske kan ge bort dom till folk som inte har några pengar. Då säger stor: Jag vill ge dom till barnen som tvingas gifta sig när dom är 5,8 år. Fatta va pinsamt!!!! Jag tänkte bara uss va hemskt men han som är snart 6 år kunde relatera till hur han själv skulle känna och det ordet han kom på var just pinsamt. Så skulle man känna om man var snart 6 år och skulle gifta sig! Lilla unge.

söndag 26 september 2010

Så blev det....

Ny vagn idag:) superfin!!!! Var på brandstationen......det bästa var innan vi skulle gå då dom backade in alla brandbilarna i garaget och satte på siren och blåljuset. Liten var i extas:) Kall promenad hem. Nu har vi ätit gröncurry från il forno och jag vann just en traderaauktion, en pop jacka för 200 spänn!!!! Känns bra. Nu läggning av trötta barn, te i soffan....kanske sura snickaren och förhoppningsvis en man som är vaken iaf halva avsnittet;).....Skam den som slutar hoppas.....

Måste buzza lite.....

jag gick med i Buzzador för ett tag sedan. Nu har jag just provat nya Pampers active fit som jag måste säga tveklöst är den bästa blöja jag provat på länge. Vi använder Pampers dagligen och är jättenöjda och med denna nya kommer vi att bli ännu nöjdare känner jag:) En del av er har ju varit hos mig och fått prover. Finns det någon annan som vill prova så har jag kvar ett par prover hemma. Klart värd att testa!

Jag är så snorig bara.....

helt enkelt! Det var nog bara det jag ville säga nu!

Idag blir en fin dag!

Det blir vad man intalar sig. Med ett positivt sinne blir livet lättare helt enkelt. Mitt lila klagoband är på och jag tänkter fånga dagen idag!

Alla sov till 8 idag!!!!! Det är ju typ världsrekord:) För liten iaf. Tack för det!

Igår sålde vi vagnen. Fick 600 kr mindre än vad vi gav!!!!!!:) Senare på kvällen hittade vi en jättefin sulky på nätet för 1800. Den var dock brun fast det var ju en brun vi ville ha från början tills den gröna kom men nu blir det så iaf. En ny kostar 2700 så vi sparar en slant så det känns bra. Mannen ska fara till Uppsala idag och hämta den:)

Igår var S med familj och fikade och det var jättemysigt. Hennes lilla tjej är bara några månader äldre än min lilla så det är skoj. Som jag skrev förut så har jag saknat henne massor så det faktum att vi är grannar nu gör mig glad i själen!!!!

Idag är det öppet hus på brandstationen så alla som gillar brandmän ska väl dit;) Eller jaha det kanske var för barn mest..........Tycker dom borde ordna en "ladies night ". Man kommer dit och dom står med bara överkroppar och poserar...visar hur man åker på stången lite snyggt.......hur man sprutar med slangen.........å kör med brandbilen.......ha ha ha ha ha ha ha ha

Nu ska jag fixa energigivande frukost till stor som har sin idrottsskola idag.

Carpe diem idag....alla dagar!

fredag 24 september 2010

Thriller.....

får fortfarande mitt skinn att knottra sig. Videon är lixom tidlös och tveklöst en av de bästa genom tiderna. Stor älskar MJ och den lilla diggar loss han med. Ett arv som ska vårdas.

Lyssna, se och knottras du me;)

http://www.youtube.com/watch?v=QP411WwvzbM

R.I.P

onsdag 22 september 2010

Hujedamej.....

Är det 6 årsålderna som kallas för lilla tonåren?????

Jag fick just en ordenlig försmak på hur det låter om en sisådär 7 år här........Jag säger bara: Oh my gosh.....

Det finns 2 saker.....

som jag inte aldrig någonsin borde ha hemma...och det är inte ofta jag har det heller MEN när jag har det så är det ätfrosseri på högsta nivå. Ätstörning, groff och moff.......Ballerina dom helt vanliga och ländias cocosbollar!!!!! På riktigt, jag trycker i mig hela paketet på en gång och känner mig grymt skyldig efteråt men jag kan inte rå för det. Dom andra är lixom för långsamma här hemma så jag blir tvungen att äta allt själv. Mannen är lixom lite sådär lagom tråkig "den som spar han har...." att han efter 100 år med mig inte hajjat ännu att det inte gynnar honom alls tycker jag är jättekonstigt..........

tisdag 21 september 2010

Sugen på vagn?

http://www.blocket.se/stockholm/Barnvagn_Kronan_Duovagn_29676162.htm?ca=11&w=1

Nu säljer vi vår fina:)

För att ge plats för denna:

http://www.kronan.com/Inventory/Navision/412101116?category=&menuS=BARNVAGN

Hade bestämt oss för den bruna MEN den har kommit i militärgrön:) Var och kollade på den idag och den är supersnygg. Den kommer liten att åka bra i. Jag älskar Kronans vagnar. Förutom att dom är grymt snygga så är dom funktionsmässigt så himla bra helt enkelt. Plus oxå för att dom har bra service och att dom tar ansvar för sina produkter. Det gillar jag:)

Status....

Hmm, låt mig se.....Jag låter fortfarande som whiskeyhäxan ggr 10 och hade asont i halsen imorse. Stor är hemma och hostar fortfarande och ska vara hemma denna veckan och bli frisk har jag bestämt. Liten är som ja liten är lixom å mannen likaså.

Träning blir det inte alls så delicatomagen gror och frodas. Den matas med tårta och moccarutor just nu.

Jag jäser på de

måndag 20 september 2010

Pilgrim och kreativ insikt oxå







Japp jag älskar smycken........Jag skulle vilja ha en "walk in jewelry closet"......kan man ha det;) Me likses.......

Guldviva

önskad favvo i Guldvivas kollektion. Ålandsblomman som den kallas känns som klippt och skuren runt min hals nu:))))) Dock så överraskade mannen och svärisarna med strl XL!!!! Å jag blev mycket lycklig!!!!!


Så nu är man ett år äldre eller nåt....

ska man vara ett år klokare då oxå??? Har jag ingen aning om jag blivit eller ej. Däremot så har jag haft en fin födelsedag. Tack alla ni fina som varit hos mig och uppvaktat. Mycket bling bling och smask, precis som det ska vara:) Ska visa bilder på fantastiskt fina smycken som jag fått:) Har dock suttit och låtit som en whiskeyhäxa hela kvällen då min hals inte är riktigt hundra. Därav tidig läggning, typ nu.

Tack alla mina fina vänner och min fina familj som förgyllt min dag.

söndag 19 september 2010

Jag skäms.....

över att vara svensk när vi förmodligen kommer att ha ett parti som kallar sig sverigedemokraterna i riksdagen.......fy fan rent ut sagt!!!!!

Lycka är....

att ha en mamma som suger så j-vla fett på å baka så hon bränner första kakan vilket gör att hon måste göra en till och DÅ får barnen slicka TVÅ ggr......mums

inget ont som inte har nåt gott med sig;)

Ja just det.....

rösta ska man ju oxå göra idag. Frågan är bara om man orkar med fler val? Som E skrev så är det en hel del varje dag som man ska gå igenom;) vare sig man vill eller inte. Tur så vet jag dock i detta val hur jag ska rösta:) Nu gör jag ett annat nämligen att gå ner och duscha. Sen ska vi till vänner och äta mat. Imorrn är det födelsedag:) Tjoho, tänk att jag blir 23 igen:))))))

Oj oj vilken kille.....

jag har. Min lilla pratar jag om. Han är så full med vilja den lilla så han driver hela sin familj till vansinne ibland. Dock så räcker det med ett litet busleende mitt i allt så smälter vi alla.

Det är först när man får barn som man fattar vad äkta kärlek är. Äkta villkorslös kärlek!!!!!

lördag 18 september 2010

Dansfeber.....

Snälla, kan inte Pernilla Wahlgren sluta med att försöka vara rolig i alla program hon dyker upp i!!!!! Hon må vara duktig på att sjunga och teatra MEN HON ÄR INTE ROLIG!!!! Inte nånstans faktiskt!!!!!!!

fredag 17 september 2010

Å Darth Vader kom på besök....

Jag har lixom aldrig förr blivit sugen på att pussa på darth himself men denna är svår att motså....;)

Charlie Chaplin walk....

Han lämnar lixom spår efter sig.......




Nä, dax att dra vidare nu......


torsdag 16 september 2010

Kniven mot strupen.......

men ärligt, vad är detta??????

Har man sett originalet, nämligen med Gordon Ramsey så tycker man ju att detta programmet är skit!!!!!

Det enda han gör är ju att imitera gordon men på ett skitdåligt sätt. Ful och allmänt dryg är han bara. Jävligt passande är ju dock att han springer runt i en kalle anka tröja.....eller håkan hellström.....same same typ............

Varför är det så....

att när man sitter med massor med saker i huvet som man vill göra så blir det istället precis ingenting gjort????? Det är som om att trådarna emellan lixom bränns av. Tråden mellan vilja och göra. Så blir det ofta för mig. Fast jag kanske blandar ihop borde göra och vilja????Allt man borde men inte orkar.........hmmm

Det kom, det landade, det flög.......

planet alltså. Vi tittade, tog matpaus, tittade igen och sen åkte vi hem! Sen har det mest varit migrän, hostiga och gnälliga barn och sura miner för att jag inte får fira födelsedagen i ett varmare soligare land. Tog dock ett avbrott och for till kista med L och shoppade lite. Har man hört den förut???? Allt var piss så då shoppade hon lite.....hmmmm

onsdag 15 september 2010

Airbus 380

( bilden tagen från google)


Denna superjumbo landar på arlanda idag runt 11 tiden. Flygplansnördar som vi har blivit ska givetvis dit och kika. Vi är så inne på detta just nu så vi har koll på alla banor och ställen runt att stå på:) Ha ha ja det är nördigt men ett jävligt billigt nöje kontra allt annat svindyrt som finns för oss barnfamiljer. Eget fika med så det enda det kostar är lite bensin;)
Hm, undra om det är ok att låta barnet skolka för detta;)............

tisdag 14 september 2010

Zwampen......

S bor i en barack som jag åker förbi varje dag. Idag när jag åkte förbi dök låten swampen upp....Ni vet " jag vill bo i en svamp annars får jag kramp...........Det passar lixom lite......svamp - barack.........Men det är inte så farligt synd om henne ändå för dom håller på och bygger ett slott!!! Så det så....och jag är inte alls avundsjuk......inte ett dugg;)!

Morgonstund är guld i sängen.....

men jag är inte i sängen........Jag sitter i soffan och kollar på drömmarnas trädgård och önskar intensivt att jag var där jag med:) Har varit vaken sen halv 5, vaknade av att jag hörde stor som låg och hostade som en galning i sitt rum:( Jag låg och tänkte att jag skulle gå upp och ge honom vatten el nåt fast jag kom aldrig så långt för jag var livrädd för att väcka liten, så då låg jag istället och tänkte.....att typ om han hostar en gång till så måste jag gå upp........ok nu om han hostar igen.........eller nu på riktigt om han hostar igen........osså vaknade jag en pyttestund senare för att liten låg och bökade runt i sängen.......bök, stök..........mummel......gnäll......hm låter som han bajsar.........gnÄÄÄÄÄÄÄÄlllllllllllll.........JA, JAG SKA GÅ UPP!!!!!! Klockan har ju passerat kvart över 5 vilket nästan börjar räknas som sovmorgon här hemma. Ta bort bajs och sen välling och nu som sagt, i drömmarnas........Liten sitter framför tv:n på golvet och intensivt hänger med i programmet. Ett klick på cdon och våra värsta gnällstunder kanske är räddade här hemma:) Thank god for television;)

måndag 13 september 2010

Tänk om.....

jag och s varit lika gamla så att vi inte tvingades separera när hon gick upp till 7:an och for ända ner till stora vallentuna och jag var ensam kvar i kårsta. Visst, jag hade vänner som var lika gamla men ingen var som hon:( När jag sen kom ner till högstadiet i stora stan så hade jag fullt upp med att leva upp till ryktet som mina kära bröder skapat. Att vara allmänt störig, skita i lektioner och bråka med lärare. Hänga i rökrutan och svära och bara leva djävul. Det var jag skitbra på. Så bra så att jag redan första veckan hamnade hos rektorn vilket jag tragiskt nog var skitstolt över. Det gick ett par veckor sen fick jag och min vapendragare k dela på oss och byta klasser. Hon hamnade nog i en rätt bra. Jag hamnade med "de lite finare" från city. Stroppiga, malliga, trendiga, elaka idioter typ. Jag var trash i deras ögon och skulle behandlas där efter. Jag passade inte in nånstans och lyckades aldrig hitta någon nära, riktigt nära vän....en sån som s varit hela mitt liv........

För att göra en lång historia kort så fick jag en ny vapendragare i klassen men endast på ett sådant sätt så att jag alltid hade röksällskap och sällskap till lektionerna som vi typ alltid var sena till, jag och p. Kort sagt, högstadiet var de värsta 3 åren i mitt liv och jag får ångest varje gång jag tänker tillbaka. Det enda bra som hände var att jag träffade mannen som jag fortfarande har kvar:)

Jag och s då? Vi blev som främlingar nästan:( Jag var så upptagen med att vara cool så jag glömde helt bort henne. Minns inte ens om jag hälsade, trots att vi fortfarande var grannar! Åren gick dock och vi hamnade i gymnasiet. Hon hade sitt och jag mitt. Jag var mkt lugnare men var forfarande ensam och passade inte riktigt in men det var ändå lite bättre som sagt i gymnasiet än var det var i högstadiet. Det var först när vi båda gått ut, jag och s som vi började stöta på varann på olika ställen och det kändes som att vi båda var uppriktigt glada över att se varann. Vi brevväxlade tom när hon var i england och pluggade nåt år tror jag att det var. Eller jobbade...jag är lite osäker på hur det var. Av någon anledning, det var kanske en födelsedagspresent, så fick jag iaf i ett av breven en bred silverring av henne. Den har jag fortfarande kvar:)

Nu bor vi nästan grannar:) Varje gång jag pratar, messar eller träffar henne så blir jag glad. Vi har så mycket minnen tillsammans. Skratt, gråt, anna och danieldockor:), hur mkt som helst. Det enda som gör mig ledsen är att vi har haft ett så jävla långt avbrott. Som sagt, tänk om vi fått gå tillsammans hela tiden. Så vi kunde fortsatt att vara ler och långhalm, piff och puff, humle och dumle, whatever. Undra hur högstadiet skulle sett ut då? Det som gjorde mig ännu mer ledsen var att hon, häromveckan när vi sågs berättade att hon haft det precis lika jobbigt som jag. Känt sig ensam och inte riktigt passat in:( Tänk om vi kunde fått göra det tillsammans!!!!

Jag ska inte älta. Saker som hänt har hänt och det är gjort och avslutat men ibland hamnar man i detta "tänk om".......och ibland blir man lite bitter och önskar av hela sitt hjärta att man fick en chans till att göra annorlunda..............Jag kunde ju inte påverka att det var 1 års ålderskillnad mellan oss men jag hade kunnat ta kontakt igen som jag tänkte så många gånger.......fast sen gick jag in i mitt balla skal igen och mådde dåligt............Tänk om jag bara hade kunnat Tänka om........

Oj då....

Nu har A lagt till mig i sin lista över bloggar hon läser:) Jag är smickrad och får prestationsångest:) Ni som läser hennes blogg fattar vad jag menar!!!!! Den ligger lixom som nr 1 hos mig:)

eller nåt.....

tänder tänder tänder.......snor i näsan.......dåligt tålamod......MEN NU GÅR DEN LILLA SKITEN!!!!!:) I lördags gick han sina första steg som var mer än 2:) Kämpade hela lördan....å hela söndan:) På kvällen kom L och E och fikade och fick sig en uppvisning. Stolt liten kille stapplade runt i vardagsrummet med överkroppen lite före benen, helt jävla underbart att titta på. Stolta föräldrar och storebror har tillbringat helgen med att titta, skratta, peka och hejja. Herregud vad vi har hejjat:):):) Så himla skoj!!!!

Ett litet men är att han har så dåligt tålamod och blir fly förbannad när han ramlar. Idag har han tydligen övat sig på att resa sig till stående från sittandes på golvet och när han inte lyckats så har han slängt sig på magen på golvet och bankat händerna i golvet och skrikigt och gråtit. Förstår inte alls varifrån han fått sitt dåliga tålamod! Framåt går det iaf inom vissa områden vilket känns skönt. Nu är det bara att hoppas på att dom där jävla tänderna kan komma färdigt så att han börjar äta igen:)

söndag 12 september 2010

En fas eller nåt......

förbannat jobbigt är det iaf med liten just nu:( Matglad har gått över till äter inte alls, ett jäkla humör som gör en helt vansinnig så fort han inte får som han vill, allmänt gnällig och skriker som en stucken gris när han han ska sova:( Vaknade 5 imorse och vägrar somna om. Ställer sig och skriker och grinar och bankar i sängen så man måste kasta sig upp och ta ut honom ur sovrummet så att inte resten av familjen ska vakna. Så jävla härligt att vaknat i ottan lixom....NOT. En riktig liten skitunge är han just nu och jag bara önskar mig en nanny så jag kan få sova!!!!!!! Jag orkar inte skriva det sådär fint och kärleksfullt fast med ett budskap, typ att: Åh min lilla skatt har det lite jobbigt nu. Han är i en utvecklingsfas med allt vad det innebär och allt är lite bökigt just nu. Det ställs stora krav på mig som förälder att helt enkelt vägleda mitt barn genom detta jobbiga. Imorse tyckte min lilla buse att 5 var en bra tid att väcka sin mamma på så nu ska vi göra det bästa av den här dagen och verligen ta till vara på den tillsammans. Allt jobbigt rinner av mig som vatten och jag ska vara förstående och pedagogisk hela tiden!!!!!

Så sa helyllemamman, så som man ska vara idag. Sådär jävla klämkäck och vuxen och förståndig!!!! Jag kan vara det ibland men just nu, för att vara helt ärlig så tycker jag mest att det är åt helvete. Jag vill fort som fan till nästa fas då lugnet infinner sig för en stund. DÅ ska jag vara den förstående mysmamman.........Jag måste bara få sova lite först......!

lördag 11 september 2010

Jag är allt en riktig husmor jag.....

-"Det är så kul att baka med dig mamma", sa stor häromdagen när vi "bakade" chokladbollar!!!!!

Åh min lilla älskling, vad du gör mig glad:) Japp, jag bakar. Nästan som Leila......Kanske tom bättre.......Jag kände mig så husmorig när han sa så:) Visst är de kul att baka! Om det är max 7 ingredienser, ingen jäsning och inget som ska in i ugnen, typ. DÅ är det kul att baka. Ni förstår ju att "baka" chokladbollar lixom är på MIN nivå;)

Det roligaste är ju ändå att äta.......MEN, nästan lite läskigt hur fort typ 42 chokladbollar kan ta slut.........

torsdag 9 september 2010

En sån där dag

när man vaknar på morgonen och bara känner att man längtar tills det är kväll så man kan få krypa ner i sängen och sova igen. Klädsel svart, kropp oduschad, hår lite lagom flottigt. Sitter hela förmiddan med nalkande migrän och illamående. Bestämmer sig för att ta närmsta matstället som råkar vara Mc donalds men ska ta en ceasar med vatten, dock när man ska beställa så finns en reklamskylt som säger "alltid svår att motstå" en bild på bic mack!!!!!! Shit dom vet hur jag tänker!!!!!Så då beställer man istället bic macmeny med läsk och beadipp. Tycker lite synd om sig själv och äter upp allt!!!!! Å nu sitter man och bloggar på jobbet och undrar hur resten av dagen kommer att bli!!!!

onsdag 8 september 2010

Dyr danspremiär

Tjoho dansen är igång igen:) Äntligen får jag mitt orientaliska behov nästan fullt tillfredsställt:) Härlig svettig start med mycket teknik. Åkte sen förbi N och fikade och kollade killar på nätet. När jag sedan skulle åka därifrån så fick jag en mkt obehaglig överraskning vid bilen. En jävla p-bot!!!!!! Jag fattade ingenting. Det stod att jag inte betalat avgift. Det enda kruxet var att det inte ens var någon avgift där jag stod. Efter 2 förvirrade samtal upp till N så frågade hon tillslut om det inte kunde vara så att p-boten var från dansparkeringen, vilket den såklart var!!!! Dock så har jag stått på den parkeringen under hela förra säsongen och då var det inte avgift. Nu var det avgiftsfritt mellan typ 9-18 SEN avgift!!!!! Hur jävla muppigt är inte det då???

Sen undrar jag bara hur man som p-lisa funkar????? Blir dom sjukt upphetsade när dom kommer till en parkering och där ser en bil som står fel? Hjärtat bankar och pulsen slår och dom fumlar upp blocket och skyndar sig och skriver ner hur man står fel. Fuck att dom står i 5 min och väntar...eller hur inte. Dom rafsar ner i blocket, sliter tag i torkarn och smäller dit lappen på rutan och flapp, dit med torkarn och klimax är nått!!!!!!! Går sen därifrån nöjda och tillfredsställda likt en orgasm i hela jävla kroppen. Ska var för det då som jag bjuder på fucking 300 spänn!!!!!!!###¤%&/()#""""Blir rånad på 300 spänn!!!!!! Sur och bitter? Jag??? Ja lite faktiskt. Min bil är sååå liten och söt så jag tycker gott dom kunde varit snälla. Den tar ju knappt upp en hel ruta ens. Å jag är ju oxå söt så vad är dealen;)

Nu ska jag ta på mitt klagoband och sluta klaga, göra kaffe, duscha och sen ner på sång & rytmik med liten. Se till att bilj-veln står som den ska........###¤¤%"/)(())/"%!!!!!!

Sååå då

Å eftersom det är liiite synd om mig så ska jag synda mig med en chokladboll till mitt kaffe. Så det så!!!!!

söndag 5 september 2010

Sååå snygga....

Nilsonshoes - Stövlar



Så att jag bara måste till Kista imorrn och prova dom iaf:)

Manskusinbarn hade på sig idag. JAG VILL OXÅ HA!

Hmmm, grekland vs skor...........jävligt tufft.......resultat kommer under morgondagen;)

Just det...

nu ska jag kolla resor till Grekland där vi förhoppningsvis ska fira min födelsedag detta år, alltså om exakt 15 dagar.....Så jävla nice och bli 23 + någon annanstans lixom. Att vi inte det minsta alls har råd med detta har jag förbisett lixom;) Man lever ju bara en gång så varför bara skjuta på allt? Jag lever ju för dagen säger jag ju jämt så nu är det dags att leva upp till det:)

Carpe diem darling, visst:)

Lycka är...

att efter hemkomst från släktkalas med dop av bästaste kusinen få dra av sig stayup-bh:n som skaver som helvetet, slinka ur den slinkinga asgrymsnygga klänningen, få ta av strumpbyxorna och slinka i de grymmaste svarta velourbraxen och den nyinköpta grönmyspumatröjan i strl S fast i herrstrl så den är inte alls figurnära utan bara pösig och skön:) Sexig och inbjudande? Ha ha nä inte det minsta;)

fredag 3 september 2010

Kista shopping,bio å mat


Budgetfynd på Kappahl, dessa två för under 100-lappen istället för dom här som ju är skitfina men ack då lite dyrare märkesarmband.
Filmen var ju såklart bra, väldigt bra, faktiskt så bra så jag längtar tills den kommer på dvd:) Kan tänka mig att den kommer lagom till jul. En av årets julklappar, iaf i vår familj:)
Foodmecka, lovely som vanligt....samma mat som vanligt oxå......nästa gång ska jag förnya mig.........
Nu tee i soffan framför den där snickarn som jämt är så jävla arg och ocharmig.........
So loong, tjing tjong


Hello boys


Godmorgon mackapacka och upsi daisy....

kul att se er igen:)

Nu är barnen så friska så att vi vågar oss ut med dom igen iaf, tack och lov. Att vara instängd tillsammans med 2 sjuka barn i typ 2 veckor är lixom inget skoj om jag ska vara helt ärlig. Stor går i skolan nu och enligt fröken hade det funkat jättebra. Han var efterlängtad vilket kändes jätteskönt att höra. Han verkade nöjd över dagen när jag hämtade och hade mycket att berätta på vägen hem i bilen. Tack för det!

Liten är fortfarande prickig men dom smittar inte längre och han ser ju mycket bättre ut än vad han gjort på länge;) Vi for till täby igår och handlade lite kläder samt doppresent mm. Lillkusinen blir döpt nu på söndag. I övrigt så känns det som att helgen kommer att gå i umgås tecken. Vi har en liten ny tjej i "släkten" att hälsa välkommen samt även att ta igen lite tid med vänner som blivit försummade;) under senaste veckorna. Man känner verkligen behovet av att träffa andra just när man inte kan. Isolering kan ju lixom ha den effekten:)

Idag ska jag, stor och mannen till kista och kolla på Toy story 3.....ÄNTLIGEN!!!!! Det ska bli så mysigt. Liten får vara hemma och busa farmor och farfar alldeles trötta. Dom har fått vila från barnbarnen länge nu så nu ska dom få en liten dos;) Lika kul som det ska bli att kolla filmen, lika kul ska det bli att få äta i food mecka, fast jag alltid tar samma men det är KÄNSLAN bara man får av att vara där. Jag som älskar andra kulturer och upplevelser trivs riktigt bra där lixom:)

Nu ska jag göra lite frukost sen väcka stor, iväg till skolan, hem och städa, lägga liten, väcka liten, kanske ner till öppnis, hem och luncha, hämta stor, till kista, SHOPPA, kolla bio, ÄTA, hem, typ;) Så ser planen ut men jag spräcker den nog ganska fort. Jag och planering är ju lite sådär. Tar mest dagen som den kommer så vi får se vad som händer. Dock så håller jag mig till punkt 1 som är frukost............nu på en gång........tjong


onsdag 1 september 2010

HEJ ceasarsallad...

vart har du varit hela mitt liv????? Jag har läääänge typ vägrat sallad. Jag är och har aldrig varit en salladstjej, näpp inte alls. Vill ha mat när jag är hungrig och inte sallad. Alltså, jag äter ju sallad men har nog aldrig bara köpt en sallad ute. Ända fram tills denna sommaren. Min första ceasar åt jag på åland och bajja va go den var;) och sen blev det fler lixom:) Idag blev det en från Mc donalds, å okej den var inte gourmet men helt okej. Fucking gourmet var den jag åt i söndags med N på Fridays i stan. Mumma, den var god. Så nu skulle man kunna säga att jag lixom är med ceasar typ.

Å nu kan man ju lätt undra om det händer så fruktansvärt lite i mitt liv så jag ägnar ett helt inlägg till ceasar och nej så är det inte men jag är så flamsig och trött i mitt huvud nu så det är lixom bara sån här skit som kommer fram.

Annars kan jag ju säga att jag simmat idag igen. Igår oxå. Fan va bra jag är:) Med risk för att låta skrytsam så går jag och sover nu istället.

If u are seeking me, i´m with amy, eller kanske mer troligt, ceasar...........!

Undrar varför den heter ceasar? Å den där vita såsen, N......det var äckligt:) Love u

I drömmarnas trädgård...

Där skulle jag vilja vara nu och inte sitta uppe i ett kallt vardagsrum och kolla på tv. Liten sitter klistrad framför just drömmarnas trädgård. Gulligt men lite småkonstigt program för dom minsta. Precis som det ska vara för att dom små ska gilla ju;) Små otäcka dockor just like teletubbies typ. Se själv:




Det är ju jättekul att kolla på liten när han tittar på det här. Han sitter och skrattar och hänger verkligen med. Så söt så man vill äta upp bara. Nu är dock programmet slut och vi har just nu en lektion i vilka frukter som finns på fruktfatet. Liten håller upp och låter och jag svarar på vad frukten heter. Han pratar ju inget men låter destor mer;) Eller ja han pratar på sitt sätt;)

Nu ska vi äta frukost!