lördag 28 augusti 2010

Sovmorgon:)

Liten sov till halv 8!!!!!! Såklart har jag varit lite småvaken sen 5 imorse och hållt tummen att han ska sova längre för att jag orkar inte gå upp. Bra där att man är avslappnad och verkligen utnyttjar sovmorgonen till fullo;)

Verkar som om att prickarna kanske lugnar ner sig nu. Febern på båda barnen verkar ha gett med sig iaf efter sådär en vecka eller nåt. Hoppas stor kan gå till skolan på måndag, det skulle kännas så skönt så man slipper fortsätta gå och oroa sig för att han ska hamna utanför mm.

Igår när vi var och handlade så föll min blick på nya nr av Amelia. Carina Berg var på omslaget och jag var såklart tvungen att köpa den. Förutom att hon är en av de snyggaste jag vet så gillar jag även henne som person. Reportaget om henne fick mig att gilla henne ännu lite mer. Hon känns så normal och jordnära. Hon viker inte ut sig som så många andra kändisar med sitt hem, sin man, sitt barn osv. Jag personligen är så jävla trött på alla kändismammor som viker ut sig och sina barn i tidningen Mama ideligen. Klämkäcka mammor som är tokstylade med små minikjolar, barn sittandes på höften, mm som minsann kan ta hand om 2 barn, turnera runt i sverige, ta hand om hemmet, you name it, och kan inte förstå "vanliga" mammor som ibland har svårt att hinna med sig själva. Jag skulle oxå hinna betydligt mer om jag oxå hade en nanny som tog hand om barnen. Åter till Carina:) Hon släpper inte in kameror i sitt hem, fotar inte barnen och är väldigt sparsam med att prata om sitt privatliv. Erkänner att hon inte gillar att laga mat och inte ens är speciellt bra på det heller. Bakar typ aldrig. Säger att hon går upp 6 på morgonen men är som en zombie i några timmar innan frukost vid 8. Kortfattat så känns hon äkta och det gillar jag. Har svårt för människor som är måna om en fin fasad och inte kan eller vågar säga som det verkligen är. Fan, jag tror jag och Carina skulle ha kul tillsammans:):):)

Nu ska jag gå ut i mitt välstädade kök, göra en cafe latte, skära mig en skiva av den där fantastiska kakan jag bakade i flera timmar igår, sen ska jag sjunka ner i min rena soffa som är helt fri från saker, göra en planering för dagen, planera för lördagens finmiddag som kommer bli helt fantastisk.....................:)

fredag 27 augusti 2010

Kanske lite bättre nu

liten har varit på lite bättre humör idag. Jag smet en stund från sjukstugan och lunchade med L, väldigt behövligt, tack för den:) Dagen var som sagt bätte men natten var skitjobbig. Liten vaknade typ en gång i timmen hela natten och gnällde och grät, upp, in med nappen och sova igen. Kände mig mör när det var dags att gå upp på riktigt. Migränen kom som ett brev på posten så em tillbringades i sängen med droger en stund. Migränmamma på riktigt idag alltså:( Ska sova nu. Imorgon är det konfirmation för mannens kusinbarn men barnen är ju sjuka och mannen likaså så det kanske blir jag som får fara. Får se.

Tjing

torsdag 26 augusti 2010

Några till...

Vadå gåvagn? Mamma brukar säga "sitt ner i vagnen".....
Trött och sliten mamma

Stor kille som inte vill visa sina prickar









Lite bilder från vår värld

Ett litet prickigt ansikte
En liten prickig mage

En liten prickig rygg







Gnäll

jag är trött, hjärntvättad av nickelodeon, less, uttråkad, godis,kak,bull,tårtsugen......shit va det här är blä!!!!!!!!!

Måtte det vara bättre imorrn. Det känns som om man lixom lever vid sidan av den vanliga världen i sin egen lilla värld som inte är så rolig. Sa jag att jag är trött????

Jag bara måste säga....

att jag begriper inte att man avsiktligen väljer att utsätta sina barn för denna hemska barnsjukdom. Vet en del runt omkring mig som gjort så med sina barn och jag tycker det är hemskt! Detta är nog fan sjukdomsmässigt det värsta jag varit med om. Dag tre nu och det blir bara värre. För stor är det lindrigare men doktorn sa till mig att det är värst när dom är små som liten, runt året sedan blir det lindrigare upp till tonåren sen blir det jättejobbigt igen. Liten är så prickig och så störd av kliandet så han bara skriker och gråter. Feber på det oxå. Sagt förr men man vet att man lever. Det är en barnsjukdom som dom ska ha enligt en del men alla får det inte och det finns vaccin har jag läst. Så för mig att tänka att utsätta dom medvetet för att dom ändå ska ha det funkar inte alls, inte för mig iallafall. Detta är hemskt!!!!

Ta bort den här skiten nu!!!!!!

Vad jag önskar mest just nu...

att det knackar på dörren och när jag öppnar så står där utanför en liten ängel med stor resväska och säger: Hej, jag har hört att ni har det lite jobbigt just nu med 2 sjuka barn och ni som oxå är sjuka, ni stackare! Jag tänkte flytta in här hos er ett tag, städa, tvätta, laga mat och ta hand om barnen så att ni kan vila er litegrann. Låter det bra?
JAAAAAAA, säger jag och faller i ängelns armar och gråter en skvätt innan vi går in och dricker kaffe och äter upp äppelkakan som är kvar i kylen!
Vips så är det städat, tvätten är tvättad, middagen klar plus massa storkok som ligger fint inpackade i vår pyttelilla frys. Hur hon lyckades med det vet jag inte men hon är ju en ängel. Barnen är nöjda och mår mycket bättre och jag och mannen mår mycket bra vi oxå.

Va fint det skulle vara och va lycklig jag skulle vara om såna änglar fanns!

Änglar, finns dom?

onsdag 25 augusti 2010

Undrar om...

snuvan blir värre när fötterna är kalla??? Brukar ju sägas att om fötterna är kalla så blir hela kroppen kall.....fast jag är inte kall i kroppen, bara fötterna men näsan eller snuvan lixom är kall och vill snuva sig ännu mer då????

Funderingar över livet i telefonkön........kan ju ta ett tag det här.......

Du har plats 362 i kön......

Eeeh jaha.........hos försäkringskassan såklart!

Måndag hela veckan..

officiellt dag nr 2 med kopporna fast dom kom ju tidigare men vi fattade inte var det var så hur ska man räkna egentligen? Liten vaknar mellan 5 och halv 6 och vägrar somna om fast han har 39 g feber. Hostan från helvetet är kvar och han ser ju då ut som en prickig korv över hela kroppen, värst i ansiktet, stackars liten. Stor hostar vidare med feber han oxå och prickar såklart, dock så är dom lite lindrigare än litens. Mannen är tydligen dödssjuk eftersom jag sitter här igen!!!! Fast jag mår ju än så länge rätt ok med bara svullen ond hals och lite snuva så jag får väl bjuda på den.

Så, ännu en dag i sjukdomens tecken alltså att ta död på. Att vara 4 personer instängda i ett hus tillsammans varav ena våningen är typ avstängd är ju en konst som inte jag behärskar iaf. Allvarliga funderingar på att välja mellan lugnande eller sprit har funnits där mer än en gång:) Alla är ju sjukt frustrerade och går varann på nerverna. Jag hatar när alla är sjuka. Just nu känns det värst med stor som endast gått en dag i skolan innan han blev sjuk, skitstressande tycker jag och känner mig maktlös. Är rädd att han ska bli utanför och sen ha svårt att komma in i gruppen. Det är ju nu i början som dom lär känna varandra och så. Hoppas många i klassen hann bli smittade;) Fan vad taskig jag är men ärligt av hela mitt hjärts så hoppas jag och känner så!

Om alla piggnar till här under dagen så ska vi stuva in barnen i bilen och göra en utflykt in till gamla stan och kolla på konfirmationspresent till mannens kusinbarn. Åländskt hantverk av finaste kvalitet kan man hitta där. Så mycket fint att välja på:) Min favvo för dagen Jag kan ju passa på att önska mig själv något inför födelsedagen;) Som sagt, vi får se hur alla mår här. Nånting måste vi göra iaf, annars bli vi nog galna här!!!!!

Nu ska jag äta frukost och försöka få i liten dos 1 av 3 av penicillinet plus tavegyl mot klådan.

Kan det kanske bli tisdag imorrn.......

tisdag 24 augusti 2010

Visst är det konstigt...

hur det helt plötsligt kan klia precis överallt när man faktiskt redan har haft vattkoppor?????Tror jag iaf...........

Japp, vattkopps absolut...

Man vet att man lever när liten är sjuk med hosta och feber och den större likaså, den lilla får utöver det vattkoppor vilket den större ännu inte har haft. Nedräkningen har börjat. Mannen är toktäppt i bihålorna, ont i halsen, hosta och hög feber. Jag själv? bara jättesvullen ond hals än så länge........Carpe diem? Nja kanske inte idag. Mer passande:

En olycka kommer sällan ensam!

måndag 23 augusti 2010

Typ vattkopps maybe....

Efter 2 besök hos läkarn idag vet vi typ att liten kanske har vattkoppor förutom febern och den där jäkla hostan som aldrig ger med sig:( Stor hostar vidare men är inte lika illa som den lille. Liten får penicillin och stor hostmedicin. Mannen snörvlar och hostar och tro`t eller ej, även jag börjar att känna i min hals. Tjoho va muntert! Ber en bön att liten ska vakna prickfri imorrn och må bra och att det bara var värmeutslag eller nåt;) Ganska troligt faktiskt.

Mitt nya liv som började idag har förstörts av kalas av brorsbarn innehållandes smörgåstårta och prinsesstårta och jag är ju inte den som bangar för gott:) Dock så är det en ny dag imorrn. Dagen då hela familjen här vaknar och mår bra! Helt enkelt!

..........

söndag 22 augusti 2010

Host host snörvel snörvel....

Är det så här det ska vara nu fram till april-maj 2011??????

fredag 20 augusti 2010

Fan....

vad jag är irriterad just nu!!!!! Eller nej, riktigt jävla förbannad faktiskt. Snorungar med sina jävla epabilar!!!!!!! Fuck vad jag hatar dom. Fuck vad jag hatar när dom står och bara gasar här utanför. Jävlars helvete. Pissungar. Shit jag behöver nåt lugnande.

torsdag 19 augusti 2010

Den totala bristen på glamour.....

har infunnit sig hos mig! Eller om jag ska vara helt ärlig så har den varit borta ganska länge! Jag önskar att jag kunde känna mig tränad, slimmad, trimmad och glimmad. Istället känner jag mig just nu som en gråblå tjockmagad svullsugen hamster som har en ostimulerad IQ på noll och är bara sugen på jävligt onyttiga saker! Ingen jävla hamstermat utan riktigt grisfet mat....eller inte mat men godis, kakor, bullar, muffins, u name it! Fettbobban! Fan tänk om jag är med barn???!!! Nä fast det vet jag att jag inte är men det skulle nästan kännas bra att ha en sån anledning att skylla på....ett skäl lixom för att sätta i sig bara en massa skit...jag är ju bara helt störd just nu. Kanske omställningen från ledig till fucking hamster igen.....vad vet jag.....

Jag läser mycket just nu. Har läst Mary Ann Keys senaste " en förtjusande man", riktigt bra tyckte jag. Har läst andra böcker av henne och jag diggar:) Just nu är det dock Martina som är på tapeten. Hon är rolig och jag önskar att jag oxå kunde vara så där Martina Haag aktig och skriva roliga böcker. Hon är skev på ett sånt där "känna igen sig sätt", lite kaos lite lagom sådär.

Jag är oxå skev men inte på ett roligt sätt tycker jag. Ena stunden sitter jag och läser Martina för att i nästa läsa skitseriösa böcker typ Kay Pollak, hans böcker som handlar om att lära sig tolka känslor mm. Galet kontra allvar.....Det är nog jag det. Mitt kaos ju.

Jag måste köpa en ny telefon igen. Köpte en i maj, en jättefin rosa som dock var redan 2 år gammal men just då skulle jag ha den bara. Visst, mannen sa att man inte kunde ha spotify men jag sket i det för jag skulle ha den rosa, just den och ingen annan ful jävla telefon med så där skitjobbig pekskärm. Thats it! Nu vill jag ha en ny......som man kan ha spotify i......och som man kan blogga med.........Ja OCH sån där jävla pekskärm!!!!!!! Yes baby, du känner mig bäst och jag borde lyssnat MEN du vet att jag aldrig lyssnar på dig just i stunden å jag skulle ha den där rosa, så var det då! Iaf så det som lockar mest är att jag vill kunna blogga när jag vill. När hjärnan går på högvarv och mitt kreativa finns där och bara vill ut. Min Martina lixom som vill ut i stunden. Inte samla på hög och försöka återge sen........sen när man kommer hem och har glömt bort det där braiga som man ju ville få fram.............

Nu ska jag kolla telefoner på en gång.......kanske en annan rosa;)

fast jag vet ju nu vilken jag ska ha........den som mannen tyckte i maj som jag absolut inte ville ha.......men det säger jag inte till honom än..........

onsdag 18 augusti 2010

Back in the wheel again.....

fast det känns ganska ok. Jag gillar ju mitt jobb och nu inför hösten har jag en del kul att se fram emot. Dansen börjar snart igen och idag så anmälde jag mig till en kurs i spanska:)! Har velat lära mig det sen gymnasiet då jag var på väg men slutade för att lärarn inte var bra. Första dagen på jobbet idag och på lunchen hamnade vi på tacobaren i stinsen igen:) Det är lixom vårt ställe:) Gott och mätt som en plätt blev man. Gick direkt en promenad när jag kom hem så det känns extra skönt just nu. Snart middag och sen dexter i soffan. Som sagt, tillbaka i hjulet men än så länge känns det ok;) Piggar upp mig massor med alla Martina Haags böcker som kom från adlibris häromdagen. Sitter och skrattar högt om och om igen när jag läser. Hon är så jävla rolig och ett gott skratt fölänger ju livet sägs det så jag skrattar vidare:)

Liten blir stor....

Imorron börjar han i skolan........min fina:)

tisdag 17 augusti 2010

Det var så längesen....

som jag tittade på stjärnorna. Häromkvällen på åland var det helt stjärnklart när vi var ute sent sent sent på kvällen. Det var helt magiskt! Himlen låg som en slöja över oss och det tindrade överallt. Det var så tyst så man nästan kunde höra himlen och stjärnorna var så nära så det kändes som om man kunde plocka ner en eller två. Såg dock inget fall men jag kunde ändå inte bestämma vad jag skulle önska om jag såg ett så det gjorde inget:) Fint var det och tanken slog mig att jag faktiskt inte ens minns senast jag stod och såg uppåt och fängslades av de tindrande. Mycket vackert, mycket vackert:)

onsdag 11 augusti 2010

By the way....

så är delicatoracet avslutat nu tack gode gud:) mamma, mannen 5-1. Eftersom han fick den sista då var jag tvungen att äta upp min halva doodles påse som var kvar. Åhhh vad fit jag känner mig idag lixom. Fit som en stoppad korv!

Tjing tjong

Rätt eller fel?

Vår granne har tonårsbarn varav en kille på typ 15, 16 el så. Han har en epa och en massa epakompisar med skitfula epor som låter som fan och är bara allmänt nördiga. Iaf så häromdagen så såg jag han och hans kompisar stod vid en av eporna och dividerade om vem eller vilka som skulle åka i bakluckan??????? Efter en stund knökar 3 pers ner sig i bakluckan och två sätter sig fram och dom kör iväg!!!!!!!För det första är jag inte bekväm med det faktum att dom är ute och kör bilar i trafiken när dom är så unga och har ingen koll. Att dom dessutom är så jävla dumma och ger sig ut i trafik med folk liggandes i bakluckan gjorde mig jävligt obekväm.

Vi känner grannen som är ensamstående mamma så att vi brukar fika ibland, tar varandras post, jag har lyssnat på kärleksproblem mm, alltså vi känner varandra tillräckligt bra för att ta upp en sån här sak tycker jag vilket jag gjorde. Jag skickade ett sms där jag beskrev vad jag sett och undrade om hon tyckte det var ok? Jag tyckte det kändes olustigt och sa dock att det inte är min sak men jag kunde inte bara låta det obemärkt gå förbi. Jag fick aldrig ngt svar. Vi for iväg och senare när vi kom hem så var hennes kille med epavänner ute och mannen tyckte dom tittade väldigt mkt på oss när vi kom. Tänkte då såklart att hon sagt ngt om mitt sms till dom men jag hade fortfarande inte fått ngt svar. Tillslut så ringde jag och frågade om hon fått mitt sms vilket hon fått men hon lät jävligt kort så då frågade jag om hon blev sur? Fick aldrig något riktigt svar på det men jag kände vibben och hörde på hennes ton att hon helt klart tyckte jag la mig i saker som jag inte har att göra med. Jag förklarade varför, nämligen det att jag tror inte det är så bra, om ngt händer typ en krock så kan dom ju typ dö......Jävligt dumt bara. Jag fick till svar att hon visste om detta och på detta sätt så slapp ju hon skjutsa dom överallt.???????? Hon är sur och hennes kille tycker nog är jag rätt säker på att jag lagt mig i och är dryg. Det känns inte kul och känna den vibben varje gång man kommer hem och han är ute och inte hälsar. Vad skulle jag ha gjort då????? Hade det varit mitt barn så hade jag uppskattat att någon sa till sen hade jag tagit bilnyckeln från ungen och haft en lektion om hur man åker bil med passagerare. Visat vad man kan ha i bakluckan........för saker.....INTE människor!!!!! Jävla dumma unge och jävla dumma mamma som får mig att känna såhär tycker jag!!!!! Jag la mig i saker som jag enligt dom inte har med att göra men så känner inte jag. Därför var jag tvungen att agera. Känner mig dock lite arg över att dom istället gett mig en klump i magen som känns varje gång jag tvingas vara i närheten av hennes kille. Jag hoppas jag kan släppa det. Jag måste helt enkelt övertyga mig själv om att jag gjort det jag kunde i stunden och hoppas på att hon vaknar upp och tar ansvar. Tyvärr efter 5 års grannskap med vetskap om hur hon funkar så kommer inte det att ske, tyvärr. Hoppas ingen hinner bli skadad......Dumma ungar!!!!!

tisdag 10 augusti 2010

Åbergs museum




Barnen hade kul och lekte i Trazankojan. Dock blev det inte så mkt bilder men ett par.
Jag sprang på E som är en gammal barndomsvän . Vi har nog inte sett varandra på sådär en 15 år eller nåt:) Måste vara ödet! Kul iaf och jag hoppas vi ses snart igen!
Litens tunga har varit med hela dagen. Nyligen upptäckt eller nåt, vad vet jag;) Vi har sett mkt av den hela dagen iallafall!!!!
Tack ni söta för en mysig dag trots biltjafs och migrän! Pyss
















Okej, nu provar jag.....

Frågade A hur sjutton man gjorde och det visste hon såklart:) Blogggudinnan själv!

Mange tack!

4 av 6 avverkade....

Man kan säga att jag leder delicatoloppet med 4-0 mot mannen!

(blev 5:an i morse för min del.........

Alltså inte nr 5 delicato, utan spåret på ip 5:an:) Men delicato nr 5 kommer snart att slukas av mig framför Dexter och kaffe igen igen igen.........

Det roliga är att mannen nog inte ens vet om detta race:) Det är bara en ursäkt för mig att kunna sätta i mig hela paketet själv eftersom jag då tar vinsten....Å alla vill vi väl vinna va;)

Heeeeja heeeeja heeeeeja jag nu

måndag 9 augusti 2010

Lycka är......

att komma hem en måndagseftermiddag och upptäcka en utbetalning på 1500 kr för att man betalat in för mycket på telefonräkningen när man 2 dagar tidigare blivit helt pank. Tur eller ödet, jag vet inte men lycklig blev hon iaf:)

Oj då, hur blev det nu....

jag skulle ju ut och gå en lååååång promenad och bränna fett........Nu sitter jag med ett sexpack delicatobollar framför mig och överväger starkt att skita i bränna fettpromenaden och istället ÖKA fettberget med dessa delikata små raringar:) å kaffe......å soffan....å DEXTER.......That`s it, ........promenaden får vänta till imorrn! Med delicato, kaffe, soffa och världens bästa sällskap ska jag njuta av säsong 3 av Dexter!!!!! Aaah jag myser på de.......Tjing

Aj lite här och lite där....

Vi cyklade igår.....till Lindholmen och gick på loppisen där.....eller antikt och kuriosa med lite finare ord.......Aj idag............axlar och nacke........och kanske även på lite andra ställen oxå........använd fantasin.........idag regnar det...........alltså ingen cykling idag................Tack gode vädergud!!!!!! Verkligen tack.

fredag 6 augusti 2010

Just like a circus....

Typ Cirkus Olympia som vi var på häromkvällen, jag, farmor och stor. Jag vet inte om jag gillar cirkusar.......Eller jo egentligen så gör jag inte det. Hatar clowner....eller egentligen är jag lite rädd för dom....sitter hårt sen barndomen då jag kollade på DET i smyg.......hur jävla läskig som helst!!!! Det där med cirkus.....fan jag tycker såååå synd om djuren. På denna hade dom hästar, kameler, hästar och hästar.........hur jävla kul kan det vara om man är kamel att ens liv går ut på att springa runt några varv och visa upp sig för människor varje dag 7 dagar i veckan????? Samma sak med hästarna.......förutom att dom sprang runt runt så snurrade dom lite ibland oxå, typ! Hemskt! Inget djur som blir styrt av ett spö kan må bra........

Dom enda som såg ut att ha kul var ju hundarna som då var pudels allihopa. Dom stackarna är ju dock för dumma för att fatta bättre!

Akrobaterna var väl bra. Läskigt när dom är så högt upp. En del hade livlina en del inte. Dom enda som var bra, eller bra som jag gillade var Black Jambo Troupe, 5 killar från Kenya som det var en jävla fart på. Byggde pyramider med sig själva mm och verkligen bjöd på sig själva. Tack killar, ni gjorde besöket värt helt enkelt!

Värt var helt klart oxå att få se stors miner inför alla olika uppträdanden plus när han hetsåt popcorn som om det var hans sista måltid:) Stolt visade han den tomma struten som ju blev tom ganska fort:) Oavsett vad jag tycker så håller man ju god min inför honom och jag kommer med all säkerhet att hamna på någon cirkus igen snart ändå......eller så är det mannens tur då!

Veckan i skåne har gått fort. Imorgon blir det hemresa vilket ska bli ganska skönt. Det ÄR stor skillnad att bo tillsammans med andra när man själv har 2 barn och dom man bor med inte har barn. Så mycket hänsyn ska tas med leksaker som ska plockas och bla bla bla. NU efter den här veckan så förstår jag varför jag INTE springer och plockar hemma hela tiden utan försöker stå ut med kaoset och sen kör en räd till kvällen när dom sover. Här nere har jag nämligen blivit galen av att hela tiden känna att jag MÅSTE plocka undan hela tiden. Sånt är ju lättare när man bor med andra som oxå har barn. Man möts lixom lite i kaoset på ett mer avkopplat sätt:)

Härlig kväll hade vi igår, jag, mannen och stor som efter middagen drog ner till kilometerlånga stränderna och kickade boll under promenad. Skitkul och jobbigt för mkt springa blev det men herregud vad underbart det var. Solen hade dock gått ner men såååå nice ändå:) Kul att se stor oxå som jag ju måste säga är rätt grym på att hantera bollen. Lite trix och fix...Det finns nog en liten Zlatan där inne! Han har alltså INTE ärvt sin mors bollsinne!!!!

Liten är gnällig, kajko i magen och allmänt dryg. Kan bero på att hans kropp mest producerar tänder....Han har nu 8 stycken!!!!!!! Hade typ 4 1/2 max 5 när vi åkte.......Säger ju en hel del kanske varför han är lite dryg:) Söt som socker är han ändå!

Nu blir det kaffe och vänt på att solen ska spricka igenom så vi kan fara till härliga stranden igen:)!!!!!!

Clownen hade lånat Mannes tröja..........koko såg jag inte till....han var väl upptagen på annat håll.........

onsdag 4 augusti 2010

Vilken härlig start på dagen?

Förutom att jag haft migrän och måddes skit när jag vaknade så nu två timmar senare har jag ätit frukost och slog upp DN och skulle läsa lite. Här är ett urval:

- Blodigaste månaden i Irak på 2 år! Sen invasionen 2003 har över 100 000 civila, alltså helt vanliga människor som jag själv dött! Det verkar inte finnas något som helst hopp att någonsin få landet på fötter igen! Uppmuntrande läsning. Som man visste tidigare så var invasionen i irak för att man skulle hitta massförstörelsevapen, vilket man inte gjorde, bara ett svepskäl för att USA skulle få kontroll över Iraks enda tillgång, nämligen oljan. Det enda bra enligt många var att Saddam dödades. Jag själv vet inte om det var bra eller dåligt. Landet verkar fortfarande befinna sig i helvetet!

Vidare i min läsning......

- Föräldrar låste sina barn ute som bestraffning. Pågick under hela deras uppväxt, idag är dom 17 och 19 år gamla. Dom blev ute oavsett väder, alltså även i snö och minusgrader, ibland i flera timmar!

- 16 årig pojke dömd för mord på jämnårig flicka. Han trodde hon var gravid och inte ville göra abort så han sparkade ihjäl henne!!!!

Finns hur mkt som helst mer men jag orkar inte skriva mer. Det jag undrar är hur sjutton man orkar börja sina dagar på detta sättet? På riktigt så fattar jag inte det! Självklart håller jag mig oxå uppdaterad på världen men inte att starta dagen på detta viset. Tycker det är helt sjukt med allt som händer och det är ju sällan som nyheterna är goda och gör oss glada. Så jag säger: Lägg ner dom där jävla skräpmorgontidningarna! Det är dom som gör alla människor så sura och trötta på vår väg till jobbet varje dag. Sätt på valsång i stereon och titta ut genom fönstret istället när du äter din frukost, eller kolla på bolibompa:) Där är det garanterat fritt från världens bekymmer. Det värsta som händer där är att stingo i fifi och blomsterfröna gör något dumt bus men det ordnar ju alltid upp sig tillslut:)

Nu ska jag ta på mitt klagoband och bara vara positiv resten av dagen!

Shalom