fredag 28 maj 2010

Konsten att kunna....

packa för 3 i EN resväska???????? Det ska gå MEN jag är INTE där ännu.........I vanliga fall har jag ju typ 2 till mig själv bara plus en handväska som är knökfull!!! Denna gången blir det som sagt 1 resväska för oss 3, en "handväska" i form av skötväska till liten;) 1 rygga till stor av stor som bärs av stor:) plus 1 vagn som dock checkas in på arlanda så 1 styck bärsjal knyts på moi och kånkar liten. Glitter och glamour? Njä inte ett dugg. Nervöst? Ja faktiskt lite....Första gången någonsin utan the man (som ju sen hedenhös varit med) och resa själv med barnen. Det kommer gå bra. Jag ska packa ner: lugnande tabletter och en liter whisky;) Då blir nog flygningen bra:)

mmmmm.......

Mina manolos och dolce får stanna hemma denna gången;) Glitter och glamour får jag stå för själv med mina fantastiska bling bling barn;) Adios:)

Hemos visto.........

Stresssss.....

Hämta pass, tvätta, packa, handla på apoteket, hm, kappahl mm. Hinna åka förbi lilla mormor och säga hej och fika......plus en massa annat som jag inte kommer på just nu......Visst är det synd om mig:( som ska stressa hela dan för att hinna med allt......för att sedan kl halv 6 imorrn bitti vara på arlanda och ta flyget till MALLORCA;).......

onsdag 26 maj 2010

Amore.....

Imorgon är det dagen D! Kärleken spirar i luften. Glitter och glamour. Kläder och skor. Vänner och mat?:) PREMIÄR!!!!! Sex And The City 2! Åh vad jag gillar;) Tjuvtitt här:

http://www.youtube.com/watch?v=0662_kEQIek&NR=1


Inte så konstigt......



att man är lite bäng efter att ha tittat på sån här skit som barn!!!!!!Dö clownjävel dö.......och apjäveln oxå.........

Matsammandrag.....

sen i lördags.......På dagen, 18 årskalas med buffè....så förbannat gott och jag är ju inte den som petar i maten direkt, snarare tvärtom. Sen var det girls night med mat, vin, nötter och godis i LASS!!!!! Dagen efter alltså söndag, firade mannen litegrann så då bidde det världens godaste tårta made by moi;) och CHOCOLATE CHIP COOKIES I LASS med kaffe:) Måndag, inte så märkvärdig lunch på jobbet men pizzahut på kvällen där jag åt så jag trodde jag skulle spricka. En halv doublepizza med förrätt i form av vitlöksbröd och potatis med barbequedipp till. Mmmmmm mumma;) Resten av veckan har jag bara ätit så som man gör MEN rört mig typ nada:( Lite sim igår men inte mycket bara lite;)

Summan av kardemumman= En lååååång hård svettig promenad på ett par timmar i kväll.....helt enkelt.........Jag ska lixom känna hur jag detoxar ut allt skit ur min kropp....he he he.....sen drar jag till MALLORCA och bara blir brun och snyggare.....he he he, me like.......

Clownen Manne, jag och Coco......

men ärligt, vad var dealen med det där "barnprogrammet"???? Det var som en väntan som aldrig ville ta slut....... Precis ingenting hände. Gjort av utvecklingsstörda för utvecklingsstörda. Förlåt om just DU gillade......Jag gjorde inte. Som sagt man satt med spänd förväntan att, åh snart händer nåt.......nåt roligt........nästan som ett förspel där man väntar på belöningen som dock aldrig kommer:( Misstolka inte detta nu, jag gillar förspel det är bara själva liknelsen.....skit samma om du hajjar jag vet vad jag menar. Att jag skulle tända på Manne eller apan är inte heller rätt tolkat däremot så tycker jag dock att det fanns en viss obehaglig sexuell underton i hela programmet. Manne tycker jag är smått obehaglig och den där jävla apan!!! Vad fan döljer sig där under dräkten egentligen? Jag lovar att han går runt med flaggstång under hela programmet för att sedan toksätta på den där tröga jävla clownen inne i cirkusvagnen eller vad sjutton dom nu bodde i för något. Nej jag känner inga aggressioner mot någon av dom egentligen men om du lixom jag sett nåt avsnitt så bara måste du lixom jag undra vad dealen var egentligen. Äckelclown och äckelapan......ha ha ha ha ha

Snart skiter jag i det här och drar till MALLORCA istället..........mmmmm jag myser på de`

söndag 23 maj 2010

Tack för mig.....

Jag checkar typ ut nu........Har grym jävla allergi just nu:( Kli i röda ögon och snor i näsan och nys i massor:( Är trött som fan oxå......Dock en kombination av allergi och sen kväll igår. Var med bästaste tjejerna minus 1:( och lagade god mat och massa skräp till och god lite starkare dricka;) Nice var det och sent blev det. Känner att sängen lockar grymt mycket nu och ska snart störta ner där.

Tack mina fina för ännu en trevlig kväll:) Har alltid så jävla kul när vi hänger;) Pyss på er!

lördag 22 maj 2010

This is for you Sanna.....

Efter ett sms igår så kommer här lite fler Ekskogen minnen:

Som sagt, jag och Sanna hängde ihop många år och förutom garageklättringar och knäveckshäng så hittade vi ju på en massa annat:) Den där sommaren tex då vi drabbades av kaninfeber;) Milt sagt.........Det fanns en "gård" där uppe som vi fick nys om en sommar där dom födde upp kaniner. Eller födde upp, ja menar kaniner gör kaniner hedjlöst om man inte stoppar dom;) Iaf så bestämde vi oss för att vi skulle ha varsin kanin. Vi tog våra cyklar med cykelkorgar på och for dit. Problemet var bara att välja av typ 20 söta kaniner just den vi ville ha. Första vändan hittade vi 2 st prickiga. Båda var vita men den ena hade svarta och den andra hade bruna prickar. Vi stoppade dom i våra cykelkorgar???? och cyklade hem. Fick vi dom gratis eller kostade dom en tjuga???Ha ha jag minns inte. Iaf så uppstod ett problem när vi kom hem. Dom skulle ha namn och såklart kom vi båda på Pricken!!!!!Shit va osams vi blev eftersom vi inte kunde enas om vem som kom på namnet först;) Det slutade dock med att prickennamnet fick dö och istället fick dom heta Teddy och Freddy.Eller bytte vi ut dom och tog några andra som var Teddy och Freddy???? Är lite osäker.... Jag tror att Freddy var min, rätta mig om jag har fel Sanna;) Iaf det enda jag minns vidare om dessa två prickar var att vi var ute och skulle plocka blåbär med dom och båda kaninerna älskade dessa bär, när vi kom hen undrade Sannas pappa som skickat ut oss att plocka blåbär var sjutton bären var? Vi skyllde på kaninerna...........Men inte äter väl kaniner blåbär;) Några dagar gick eller var det dagen därpå, ha ha ha jag minns inte men vi tröttnade på dessa två iaf och stoppade dom tillbaka i cykelkorgarna och cyklade upp och ville byta. Det fanns ju så många söta, ha ha ha. Minns inte riktigt alla resor fram och tillbaka men det blev några varv innan vi hittade rätt. Vad jag absolut minns var när vi fick ta en kanin som just fått ungar. Världens sötaste små bebiskaniner som dock var för små för att tas själva så morsan fick följa med. Vad vi då inte visste var att hon var ondskan själv. Den maran bet ihjäl dom på natten tror vi så den lyckan blev kort. Sannas pappa igen fick gräva ner dom och vi hade en känslofylld begravning. Jag minns att jag satt i köket hemma och grät och lyssnade på Glenn Medeiros på radion med låten "Nothing`s gonna chance my love for you". På riktigt så får jag fortfarande en klump i halsen när jag hör denna låt:) Dock så var det dags för nya kaniner och maran skulle tillbaka. Hur många resor till det blev minns jag inte men till slut hittade vi varsin true love:) Jag min lilla gråa Stampe och Sanna sin lilla vita Hoppe. Där kan du snacka om ren jävla kärlek!

Jag nämnde ju att vi tältade ibland oxå. En gång speciellt minns jag. Tältet vi hade var typ ett 16 manna. Hur stort som helst, man kunde stå helt upprätt i det. Iaf så kändes det lite futtigt att ta varsin sovsäck och inge mer så vi började inreda. Madrasser, sängbord, tidningar, bandspelare mm plus att vi båda var helt galna i gossedjur, hade flera kassar var. Dom skulle oxå vara med och tälta. Iaf så var tältet fyllt med saker och vi skulle sova där.....Japp det skulle vi men gjorde......inte.....som sagt det var för FARLIGT helt enkelt.

Vi skaffade likadana dockor med hår som stod rakt upp. Ganska stora skitfula nu när jag tänker tillbaka. Våra Annadockor!!!! Tror att märket hette så och självklart hette dom Anna båda två. När vi blev äldre snaggade vi dom så dom blev ännu fulare. Apropå dockor som kom det såna som såg ut som riktiga bebisar. Sanna fick sin först. Det var en tjej och den var jättesöt. Sen fick jag min. En kille var det med riktig snopp. Han såg ut som en kines och luktade som såna kåldockor. Han fick heta Daniel! Min Danieldocka:) Dom var så verkliga och hade tom ett litet bandage för naveln när dom kom!!??? Det var oxå kärlek!

Något som inte var kärlek var Fyrby. Han var några år yngre än oss och bodde i vårt lilla område. Han jagade oss med en jättestor långbenspindel en gång och det har ju satt sina spår hos oss båda. Jag bestraffade honom senare med att låsa in honom i mitt rum och tvingade honom att visa snoppen. Jag tror Sanna gjorde något liknande........Ha ha jävla Fyrby.......

Ja herregud va saker man minns. Skulle kunna sitta hur länge som helst och bara minnas;) Detta var dagens iaf. Nu ska jag ge mig ut i spåret igen och bara njuta:)

fredag 21 maj 2010

När jag var liten.....

var det sommar hela sommaren med sol sol och sol. Ibland kom det regn, sånt där härligt sommarregn när asfalten gick från varm till ljummen och luktade så där regngott. Utanför oss vid svängen ut mot gatan brukade det bli en jättestor pöl med vatten när det regnade. Jag älskade att hoppa i den pölen, oftast utan stövlar men ibland med. Känner fortfarande känslan i kroppen när man stod där och blev blöt både uppifrån och underifrån. Ibland kom det åska. Jag gillade åskan fast jag var rädd. Om du någon gång varit i mitt Ekskogen när åskan drog fram så förstår du varför. Det finns ingenstans i hela världen där det åskar som det gjorde där. Vårt lilla område ligger lixom som i en liten dal så det blev ett väldigt dånande runt omkring. Blixtarna ska vi inte tala om. Varför dom var så hemska kan jag inte förklara men som sagt, i Ekskogen var dom värst. När jag var 7 år och precis skulle börja skolan så ramlade jag och bröt mitt ena nyckelben. Den natten var det värsta åskvädret någonsin. Blixten slog ner i en kraftstation ganska nära oss. Den natten var jag jätterädd men blev lite lugnad när min största storebror och mamma kom och la sig hos mig. Åska ÄR mysigt men gör mig ändå rädd. Nu för tiden går jag ut i bilen om det blir allvar:)

Jag och min bästis Sanna brukade fördriva tiden med att hänga knäveck samt utföra andra akrobatiska aktiviteter men knävecket stod som nr 1. Ibland brukade vi i smyg klättra upp på deras garagetak när hennes föräldrar inte var hemma. Om man gjorde det när solen var framme så blev det varmt om rumpan. Nästan så man brände sig på takpappen om man inte var snabb och drog ner klänningen eller vad man nu hade på sig. Från hennes garage såg man hela "vår" värld. Iaf hela vår gata som ju bara var 6 hus totalt. Gatan mitt i med husen runt om. Hennes låg högst upp och mitt längst ner. Brevid vår område låg eller ligger fortfarande det stora. Backe upp och runt och ned med hus längs med på båda sidor. Den ena backen kallades den långa och den andra branta backen, och den var verkligen brant. Den vägen valde man aldrig när man skulle cykla runt området. Inte uppför men nedför var den härlig. Det kittlade i magen när man for ner och känslan med vinden i ansiktet var underbar. Hennes lekstuga var ett ställe vid ofta var i. Den blev städat ofta för att vi skulle sova där.......Dock så upptäckte vi vid varje städning att det bodde spindlar där oxå och dom ville vi inte sova med.......Vi sov aldrig där....men rent blev det. Däremot så tältade vi ibland. Iaf tills kvällen kom och vi skulle sova:) Det slutade med att vi sprang in och la oss i tryggheten hemma. Sova ute på tomten brevid huset var way to farligt.......

Sommarkvällar när gräset blivit sådär kallt och lite fuktigt minns jag så väl. Brukade leka kurragömma och jag tror vi kallade det burken?! Ofta blev det uppe hos Carling som hade en jättestor bra tomt med många gömställen. Åh jag skulle kunna göra vad som helst för att bara för en stund få vara där igen och räkna, leta, gömma och bara känna livet i mig:) Vi brukade ut och smyga oxå. Alltså ut och smyga på folk. Kika in och knacka och sen springa fort som fan. Många uppskattade inte detta men en del brukade leka lite tillbaka. Fyrbys pappa gav sig ut ibland och jagade oss. Herregud va rädda vi var:) Sprang för livet, gömde oss och höll sen på och svimma för att man knappt vågade andas..........

Det fanns en påfågel i Ekskogen oxå. Uppe på Ekskogens gård där även hästarna fanns. Shetlandsponnyhästarna som vi i perioder var uppe och hade skoj med. Ryktade och matade. och låtsades att det var våra. Så kära så kära i dessa små var vi:) Iaf den där påfågeln var alla skitskraja för. Det gick ju såklart skrönor om den. Att den var totalt livsfarlig och hade pickat ögonen ur någon någongång.........Aggressiv som fan......Ändå så såg man det som en utmaning att närma sig den varje gång den syntes. Klart fågelstackarn var aggressiv när den aldrig fick vara ifred. Jag blev jagad en gång och var helt övertygad om att mina ögon nu skulle pickas ut:( Behöver jag ens säga att jag fortfarande är skiträdd för påfåglar;) Ljudet som den stötte ur sig....fan jag får fortfarande rysningar i hela kroppen när jag hör det där ljudet, ändå är det barndom.

Sommaren var speciell när man var liten och bodde i Eskogen. Alla kände alla och man hade nästan alltid någon att leka med. Det var bara att gå ut så fann man någon. Dra ett varv runt området, fann några som var ute och cyklade eller hoppade hage utanför någon, kurragömma........ Såklart var resten av årstiderna på samma sätt men nu idag är det bara sommarminnen jag pratar om. Jag har så mycket känslor i mig när jag tänker tillbaka. Dofter, ljud och känslor. Det får mig att må så bra samtidigt som det är lite vemod oxå. Ingenting kan bli var det var............Dock så kan jag se till att mina barn får samma som jag hade. En trygghet inte bara hemma utan även oxå i deras område med vänner och allt. Herregud var jag längtar hem...............Mitt Ekskogen..........

torsdag 20 maj 2010

Tänk dig för......

innan du säger något om någon till någon. Denna någon kan känna någon som känner den någon som du pratar om........

Saker och ting kan få oanade konsekvenser om bara ett litet litet skvaller som du bara var tvungen att få säga......... tror att alla gillar att skvallra lite ibland, gillar man inte att skvallra själv så brukar man dock ändå gilla att lyssna.....om så bara litegrann.....

Ofta blir det helt fel när man ska berätta något man hört vidare till någon annan. Vissa klarar det andra inte. Det är när dom andra som inte klarar att föra sakliga saker vidare som det blir fel. Saker faller ur sitt sammanhang och blir både för stort och litet. Då kan det vara svårt att stå för det man sagt när det blivit så fel.

Jag skvallrar ibland....mer förr, idag kanske jag tänker mer på vad jag säger och framför allt till vem. Jag är inte blåögd och litar inte på folk i tid och otid. Man måste förtjäna mitt förtroende på det planet, att jag ska lita på någon. Har lärt mig av livet att det aldrig går att helt och hållet lära känna en människa fullt ut och i och med det lita på någon fullt ut. Alla har sidor som vi gömmer eller förtrycker. Sen är det ju ett faktum att olika människor i ens omgivning lockar fram olika sidor hos en. Både på gott och på ont. Alla människor hamnar någon gång i en sitution där dom ställs inför rätta och måste göra val om dom ska göra det som står för dom eller göra något nytt och annorlunda dvs något som egentligen inte står för dom själva. Människan är komplicerad och rörig tycker jag. Känns som att vi ofta säger en sak men menar en annan. Gör en sak men vill något annat. Hur ska man få balans i allt?

Dessa djupa tankar har med att göra med olika konflikter jag har i min "familj". Konflikter som jag inte själv har valt men ack som fått mig att må så dåligt. Konflikter som jag försökt ta mig ur men inte fått chansen till. Det känns otrolig orättvist.............

Jag jobbar med att tänka på vad jag säger om andra till andra. Jag vill kunna lita på andra därför ser jag till att andra kan lita på mig. Jag försöker vara mot andra som jag vill att andra ska vara mot mig. Ibland lyckas man bra med allt ibland inte alls....Ingen är ju perfekt......Tror fan tom Moder Theresa gjorde fel ibland och faktiskt självaste Jesus likaså...... Oavsett så kan man ju bara ta ansvar för sig själv....och det är ju en bra början..........en väldigt bra början......

I löv right now..........

Så mycket kul nu bara......

att se fram emot:) Fick ett sms för ett par veckor sen av en kompis som var sååå sugen på att åka utomlands....Sååå sugen och ville ha med mig:) Vår ekonomi är ju inte så super just nu, iaf så är resekontot rätt dött så hon erbjöd sig att betala min biljett.......Vad svarar man på det? Jaaa såklart (även om det kändes kanske lite knäppt)....Nu är dock resa till Mallorca bokad med oss och våra 4 barn:) Den 29 maj drar vi iväg:) Love u my friend for doing this for me!!!

Innan detta så blir det tjejmiddag på lördag med bästaste tjejerna. Sol ska vi ha och ute ska vi va och grilla ska....vi göra;) Sen blir det utgång kanske......... Innan detta samma dag ska vi uppvakta mannens kusinbarn som fyller 18 år. Jag och liten ska på dansuppvisningar i Tibble innan. Min underbara danslärare ska ha sin show och sen är det lite coola killar som oxå ska dansa:)

Lite senare i veckan är det PREMIÄR!!!!!!! U know what i mean om du läst noga här i bloggen....Läääängtar och återkommer om detta underbara;)

Som sagt mycket skoj att se fram emot.......Börjar med morgondagen som ska bjuda på mer sol.....I like i like......

Gammal goding......




Skitirriterande med censur men shit vad den här låten är bra.....får mig fortfarande att rysa i hela kroppen;) Hörde den på metro idag, såklart och fick mig en tripp tillbaka back in the days....ha ha ha.......I like....

söndag 16 maj 2010

Osså bara denna här oxå...




Den är sååå bra fast det är allt nästan med Maskinen........ju

Först så här....sen sådär.....

Nu ska jag spackla mig inför the show. Please, låt mig inte trampa fel och snurra in mig i kjolen och ramla och rulla runt på scenen och sen avsluta med att rulla ner från scenen och landa på stenhårda golvet. OM jag gör det, låt mig då bli så allvarligt skadad så jag måste hämtas med ambulans i KOMA och sedan inte vakna upp förrns vi är långt därifrån. Zappa även bort stor därifrån innan det händer så han slipper bli rädd;) Lord have mercy.........

Nu några timmar senare kan jag meddela att ovanstående INTE hände......Var bara dans och det var skitkul:)! Längtar till nästa show....nästan....litegrann.....hehehehe

Danssvett....ua va fräscht d lät;)

MEN det är så nu....dansar och svettas och är såååå nervös.....men det kommer gå bra och gör det inte det så gör det inte det...he he he....

Jag har så grym musik i min spotify:) Jag skulle vilja ha den lixom fastklistrad på mig själv hela tiden......typ datorn då eftersom min mobil är stenålder och inte kan lyssna på spotify i....tror jag iaf....MEN den är rosa och vik och jag älskar den......OM jag skulle ha spotify i mobilen så är dessa top 5 just nu:

Nas "as we enter", yes raggamuffin eller nåt;)

Tinie Tempah "passout" They say hallo, the say hola, and they say bonjour, hihihi me like

Stormae "Alors on danse" Kan inte ett ord franska men fan va bra den är;) Vill DANSA

Maya Edward "Stereo love" Mmmmm bara bra helt enkelt

Petter "Gör min dag" Tyckte Petter var lite förbi men så kom denna här;)

Ok det var 5 men liiiite till;)

Rihanna "Rude boy" Dirrrty.........

Jaheim "Ain`t leaving without you" Ja ja De la soul och säkert nåt innan det men jag gillar iaf

Om du oxå vill lyssna på dessa underbar låtar och inte har spotify så är ju metropol ett hett tips eftersom dom spelar grym musik hela tiden:)

Nu ska jag spackla mig inför the show. Please, låt mig inte trampa fel och snurra in mig i kjolen och ramla och rulla runt på scenen och sen avsluta med att rulla ner från scenen och landa på stenhårda golvet. OM jag gör det, låt mig då bli så allvarligt skadad så jag måste hämtas med ambulans i KOMA och sedan inte vakna upp förrns vi är långt därifrån. Zappa även bort stor därifrån innan det händer så han slipper bli rädd;) Lord have mercy.........

För kung och fosterland.....

eller......Ärligt talat, hur många under 80 år är ens ett uns intresserade av Viktorias och Daniels bröllop????? Det är sånt tjatande hit och dit och det ska vara så jävla märkvärdigt. Alla ska sko sig på detta och tjäna pengar. Osså var det sånt rabalder kring Laila Bagge och Niklas Wahlgrens bröllop för att dom sålde ut sig till media?????? Vad ska då detta kungliga bröllop då vara?????? Det som jag irriterar mig på är att det ska kosta så fantastiskt mycket pengar, pengar som vi som skattebetalare ska stå för och JA jag vet att hela sverige kommer bli knökfullt med fotograferande japaner hit och dit som spenderar pengar men det skiter jag i. Jag tycker Viktoria ska föregå med gott exempel och gifta sig jävligt billigt med argument att världen blöder i form av krig, svält och onda människor så jag väljer att inte lägga miljoner på att säga "ja" i kyrkan utan att istället jobba för att istället få in dessa miljoner till bättre behövande.......Man blir ju inte mer gift ju mer själva bröllopet kostar........Det kan många hollywoodkändisar skriva under på.

Jag vet att jag låter så trist nu men sånt här stör mig. När pengar, otroliga summor pengar läggs på totalt meningslösa saker samtidigt som världen sakta men säkert rasar samman. Det dog flera hundra människor häromdagen i Irak igen........Oskyldiga människor som dagligen är utsatta för krig med allt vad det innebär....medans världen i tysthet tittar på....ett inslag på nyheterna men sedan så faller det i glömska...........i samma stund som vi zappar vidare eller stänger av........Mitt i allt det så ska hela sverige ha folkfest och lyckligt se på när ett kungabröllop för fler miljoner äntligen blir av.........Nä jag gillar inte alls.....inte ett dugg faktiskt.

Skit i det nu. Nu ska jag sova efter en långpromenad och en hel full arbetsdag. Dock en migränfri dag så jag känner mig nöjd helt enkelt. Mycket nöjd.

Dröm sött....

Nej hjärtat...

-mamma tycker inte att det är kul att vakna före 6 en gråmulen söndagmorgon.... Jag vet att du tycker att du sovit klart nu men åh vad mamma önskar att du bara kunde ha lagt ditt söta ansikte på kudden och bara sovit vidare. Jag vet att du har alldeles för mycket för dig men det skulle ändå varit skönt att få sova en liten stund till......

Nu är vi vakna iaf. Liten sover ju fortfarande på natten så jag ska inte gnälla alltför mycket. Dock så är det ju allmänt känt att jag mer än gärna sover så mycket jag bara kan:) Imorse var dock liten klar med sovandet strax före kl 6. Jag smög det tystaste jag kunde, upp i köket och värma välling, smög tillbaka och la liten i vår säng som nu innehöll 4 st varav 2 sovande snarkandes killar oxå jag och liten som fick dela på en kant. Liten försökte frenetiskt grabba tag i brorsan som låg närmst och lyckades väl klösa honom några gånger så han grymtade till men mer drama än så blev det inte där. Vällingen tog slut och jag smög upp med liten igen och la honom tillbaka i hans säng. - Sov nu liiiite till, sa jag och smög tillbaka till sängen. Det var tyst en liten stund, precis så jag nästan hann somna....sen så kom det obligatoriska höga ljuden.......skaka galler med nappen dvs dra nappen mot spjälorna, samt hans dramatiska dödsrullningar lixom krokodilerna gör när dom fått ett byte. Han hade inget byte under sig men oj vilka rullningar han kan den där lilla;) Nu sitter vi här i vardagsrummet, 1 timme har gått sen han vakna.....och börjar han inte gnugga ögonen lite nu kanske;) Nedräkningen har börjat tills jag åter får inta sängläge......förhoppningsvis utan den stora folksamlingen.......åh vad skönt det ska bli........

lördag 15 maj 2010

Längtar mest nu bara.....

Till tiden som kommer efter migränen......för den kommer men ibland är väntan låååång.....som nu.....bara migrän hela tiden och jag sjunker djupare djupare ner.........vill bara sova mest men kan inte hela tiden.....för mycket runt mig, barn, jobb, hem...ja livet man måste leva fast man mår dåligt........Nu bara längtar jag nån annanstans bara, där mitt huvud är normalt som alla andras......Idag har det varit tokvarmt ute...och inne i sovrummet där jag låg.....fan va trött jag är på det här nu:(NU FÅR DET VARA NOG!!!!!! Imorrn har jag dansuppvisning...känns sådär....mest stressad över att jag vaknar varje morgon och mår skit och sen inte vet hur resten av dagen ska bli:( Jag vill må bra imorrn och träna träna träna och sen dansa skiten ur mig själv senare på dagen........

MEN NOG NU........

Nu tänker jag sova igen och drömma om något fint som gör att jag vaknar och mår som en sockerkringla ......för dom mår nog bra tror jag.....tills dom blir uppätna........då mår dom inte så bra........som jag.....JAG ÄR EN SOCKERKRINGLA!

På återseende.....

tisdag 11 maj 2010

Somliga drömmer om superhjältar.....

Jag drömmer om snickarn............Jag drömde inatt att snickarn var här och jobbade som han var igår och idag men när jag kom hem så hade han varit så galet effektiv och gjort typ en veckas arbete på en dag:) DET kräver typ superkrafter vilket då han skulle behöva och då skulle han ju oxå bli en superhjälte och då drömmer jag ju oxå om superhjältar som somliga fast jag trodde att jag inte var som andra...........;) Fast min superhjälte har snickarkläder......och tar bra betalt...........DET gör inte riktiga superhjältar........

måndag 10 maj 2010

Å sen måste jag bara säga........

att om du av någon helt sjukt galen anledning missat radiostationen Metropol så har du verkligen missat något:) Den gör mig så glad varje dag!

www.sr.se/metropol

Eller bara ratta in 93.8 och bara njut!

Tycker du inte om? Då är du helt knäpp;)

Så är det!

Kostcirkeln?

Den här är för alla er som lixom jag ibland bara skiter i allt vad kostcirkeln med mera heter och helt enkelt bara låter ungen äta vad f-n han vill!!! Han kom, han åt, han blev mätt och jag slapp tjata! I like.......

Pigg.........

Jag kom, jag såg, jag somnade...............men ska så snart jag kommit ur min koma skriva ett långt intressant inlägg efter min fantastiska dag på jobbet ensam med mulet kallt småregnväder..........nice............

Dock kan jag meddela att jag under dagen blivit med ny bikini:) Den var slut i cyber men fanns på riktigt! Jag känner mig lite mer tillfredsställd........Ytligt? Javisst, det är vi väl alla ibland;) Känner jag mig glad? JAAAAAA, DET GÖR JAG!.........Ska jag kanske sluta blogga nu med tanke på vad jag skrivit hittills? JAAAAA, DET SKA JAG! Ska jag äta kladdkaka och dricka kaffe och typ strunta i middag? JAAAAA DET SKA JAG! Nu på en gång...och jag älskar, herregud vad jag älskar!

I`ll be back.......

söndag 9 maj 2010

Vad rör sig i mitt huve nu?....

Just nu sitter jag och läser Katrin Zytomierskas blogg och ställer mig frågan varför??? Jag har ju bestämt mig för att jag inte ens gillar henne och ändå så kan jag inte låta bli att gå in och läsa lite då och då.......Sånt är väl konstigt:)

Sen sitter jag och allvarligt försöker komma fram till om det nya fullkornsbrödet är hit eller shit? Min frukost intas just nu efter att ha vaknat upp och haft så grymt jävla ont i huvet igen:( Bättre nu iaf efter mina droger;)

Sitter och önskar att solen ska kika fram och att jag genom det miraklet ska få galet med oväntad energi och ge mig ut på en super duper bränna fett få mig att må bra promenad.....eller nåt samtidigt som jag får en mycket snygg jämn solbränna över hela kroppen??????! He he he fast då måste jag gå naken och det blir ju lite konstigt kanske.......

Just nu är jag skitsur över att hm.com varit strul sen igår och min bikini (ja jag är lite smått bikiniberoende) som jag absolut MÅSTE ha nu bara finns i överdel!!!!!!!!GRrrrrrrrr jag är såååå arg nu:( Bajs hm......om det hade funkat och beställa igår så hade den funnits kvar:( Ååååå vad arg jag är...........Skiiiiiiit.....

Ok jag släpper det nu......

Vidare så tänker jag mycket på vårt genrep inför showen som är på tisdag.....Allt ska provas ut nu och allt ska sitta vilket det gör och den känslan jag har i kroppen är helt obeskrivlig. Har aldrig vågat fullt ut men NU gör jag det:) Lycka!!!!! Vi var i bling bling mecka igår dvs Kairo Bazar. TUR att jag bara hade lite pengar med mig OCH att deras kortmaskin inte fungerade just då;) Eller hur darling;)........... Såg en sjal för 300 spänn som jag förmodligen oxå MÅSTE ha.......snart.....he he he Iaf så köpte jag lite krims krams inför showen....Kommer vara sååå snygg;) Nu ska jag göra lite yoga och väcka min kropp ur koman för den är inte riktigt med idag ännu känner jag.........

Det var väl det i mitt huve just nu..........Fast jag tänker på min vän och Salem.......Undrar om natten var magisk.......;) Amore my friend..........



lördag 8 maj 2010

Tror jag är tillbaks nu.....

Efter min migränkoma.....fast jag hade ju ont i natt och imorse men det var självförvållat efter glas med vin........Var ute med bästaste och hade såååå kul igår. Mat åt vi och vin drack vi och skrattgiporna är ömma idag.........Tur att ingen hörde oss igår för vi var helt flippade precis hela kvällen;) Var på tegel där då åldersgränsen är typ 18 el 20 el så men skit i det, maten brukar vara god även om det var sådär just igår. vinet är gott vart man än är, nära är det dit och musik finns ju......ha ha ha mycket mer än så krävs ju inte;) el jo nice sällskap och det hade vi ju av varandra så, Tack du min fina för en helt galen kväll! Den där bilden du vet kanske du ska skicka till mig så lägger jag den här.....eller inte.....ha ha ha vad tycker du;)

Tjejkväll om 2 veckor med mat och vin igen.........Hmmm gör jag något annat just nu?;)

Denna kväll blir dock hemma i soffan med godis och tv, film el nåt annat skoj:) Imorrn blir det låååååång promenad då jag vilat i rätt många dagar nu från promenader. Lite sim blev det i torsdags men annars har det mest varit medicin och sängläge, hoppas det är slut med det nu på ett tag iaf.

Ikväll är några kompisar och kollar på Salem. En av tjejerna kommer att starta sitt liv tillsammans med honom ikväll....dock inget som han ännu vet om.....hon har lovat att skicka en bild på första kyssen iaf;) DET ser jag fram emot under kvällen.....verkligen;)

Denna hade jag missat.....



..............

onsdag 5 maj 2010

Fan, kan aldrig tröttna på dessa....









Detta måste helt klart vara de bästa reklamerna genom tiderna......Dom gör mig glad!!!

Lite bakgrund el sammandrag.....

Gällande min migrän.........Har haft skiten sen tidiga tonåren. Tror att det kom i samband med mens som kom när jag var 11. Började med att få gnisselskydd till tänderna, sen tandställning sen glasögon bla bla bla för att sedan få diagnosen migrän. Minns att jag fick diagnosen ganska sent...sådär en 93, 94 kanske. Har alltid haft jobbigt med både skola och jobb. Svårt att få folk att förstå och svårt att ha ett normalt liv när det alltid varit så styrt av mitt huve:( Blev sjukskriven första gången 2001 efter att ha krockat min fiiina lilla golf:( (r.i.p), migränen blev värre efter krocken med nackvärk som bonus. Jobbade halvtid fram tills 6 månader senare då jag blev av med jobbet. Blev en låååång tid som sjukskriven med avbrott för barn mm. Började min anställning jag har idag i november 08. Jobbade fram till juni och blev sen mammaledig. Nu jobbar jag igen och migränen finns kvar dock kanske lite mindre.......Eller jag vet inte vad jag ska säga......Förr i tonåren så mådde jag illa och kräktes ofta plus att medicinen ganska ofta som jag minns inte funkade riktigt. Fick ofta attacker där jag blev liggandes 3 dagar i sträck. Fick ofta avgiftas för att jag tog för mycket medicin. Oj va läskigt det där lät;)......JAG avgiftade mig själv hemma dvs tog ingen medicin utan väntade ut migränattacken. Jobbigt men nog nödvändigt ibland.

Jag har fortfarande mycket migrän men nästan alltid funkar medicinerna. Ibland blir det bakslag, som igår, fast dos nr 3 funkade ju iaf;) Undrar hur min lever och mina njurar mår egentligen????? Apropå nåt helt annat....... Iaf så tycker jag ändå att migränen är lättare att hantera idag än förr MEN jag blir fortfarande lika låg när den kommer. Skitdeppig blir jag ofta rent ut sagt. Eller kanske bara less helt enkelt. Den är ju så jävla onödig bara.

Jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade haft min migrän?

Förmodligen hade jag druckit betydligt mer än vad jag gör idag eftersom jag inte hade blivit avskräckt för att jag med migrän blir typ dödssjuk dagen efter med vanlig huvudvärk PLUS migrän, illamående, spyr som en gris....you name it...... Är ju uppväxt med alkohol som lyste upp helgerna....:(

Hade nog gjort mer dumma saker eftersom jag inte hela tiden hade blivit hindrad av att jag alltid låg hemma i sängen med just migrän så fort något kul hände.......

Men mycket mer positivt hade nog hänt om jag inte haft migrän.......

Typ så hade jag nog gjort karriär inom något.......vad vet jag inte men migränen hade inte varit något hinder iaf..... Eftersom min karriär varit lysande så reste jag mer och såg mer av världen oxå........Det hade varit nice...........

Dock så kan jag inte önska detta, att den inte skulle ha funnits för då kanske jag inte skulle ha suttit här nu........Allt som har hänt mig inklusive min migrän har lett till att jag har världens 2 finaste barn som jag älskar över allt annat på denna jord!!!!! Precis som de flesta mammor gör:) Migränen är en del av mitt liv och en del av mig, varken jag gillar eller inte. Dock så tänker jag fortsätta önska att den ska ge sig av........ Jag ser framåt, inte bakåt och kan inte ångra något eller tänka att det skulle varit annorlunda. Det känns lixom nästan som man önskar bort det man har och det gör jag ABSOLUT INTE!!!!! Men orättvist är det ändå litegrann........

Detta var en otroligt förkortad version av mitt liv med min migrän, ha ha ha. Jag tror ingen orkar läsa den hela och jag själv orkar inte skriva......Blir så förbannat långt och bittert och sånt orkar jag inte.....

På fredag ska jag och bästaste ut och äta på tegel och dricka öl;) Å ja jag vet att jag kommer må apa på lördag men ibland är det smällar man får ta. Man behöver ju inte svina lixom.....ha ha ha, med ölen alltså....jag ska bara svina med maten i massor...alltså fylla mig med massor av god mat....Mmmmmm me like food...........

Djupt ner just nu.....:(

I migränträsket:( Ibland några gånger om året blir det så att medicinen inte hjälper....Så var det igår sen em och fram tills lunch idag. Gårdagen var intensiv fast på ett trevligt sätt, dagen avslutades dock med ett grymt danspass MEN migränen var där redan innan och fysisk ansträngning förvärrar ju bara och det vet jag MEN jag var tvungen att träna dans igår! Det var sista gången innan genrepet nästa tisdag och söndagen efter, den 16 smäller det:) Då är det show och there is no turning back now!!!!!!!

Migränmässigt så har det varit jobbigt sen över en vecka tillbaka:( Har suttit på jobbet mer än en dag med värk och illamående men bitit ihop:( Till mina nära och kära som undrar vart jag tagit vägen så vet ni nu. Jag tänker på er men har inte orkat riktigt och ni vet ju att jag blir så här ibland men jag återkommer ju alltid;) Love u all!!!!!!

Snart ska jag och stor åka till arninge och kolla på skor. Kanske en sväng till täbban oxå. Han har fått för sig att han vill ha ett par converse........ Vi får se hur det blir med det;) Han har dock förtjänat någon slags belöning efter gårdagens simskola:) Han frågade mig på vägen dit om han kunde ta något märke och jag sa att då måste han kunna doppa huvet, hela huvet men det vill han inte sa han. Ok sa jag men då kan du inte ta något märke. Dock så har han redan tagit ett när dom hade klädsim men vi hade inte köpt det ännu. Iaf så gick han in på sin lektion. När jag sen kom dit efteråt så var han i bassängen och ropade på mig att jag skulle titta...... Vips så var han under vattnet....igen och igen. Jag blev helt paff.....Frågade simlärarn om han såg det där? Javisst sa han, han har gjort det flera gånger!!!!!! Shit va glad jag blev och lika paff som glad. Jag vet inte om det var det jag sa om märken eller om hans simlärare helt enkelt är helt fantastisk, iaf så har ungen övervunnit så jävla mycket sen vi började och hans mamma är mäkta stolt. I love u min lilla prins, mest i hela världen å det vet du ju!!!!! Vi köpte märket han tagit tidigare och det fick följa med till dagis idag!!!!! Pusseunge........

söndag 2 maj 2010

KAKA, GE MIG MERA KAKA.....

Jag föll idag! Hårt ner i Ballerinakakpaketet! Mannen var NOGA med att påpeka att han MINSANN bara ätit EN kaka ur paketet, yapp yapp but who cares, jag åt resten:) Ballerina choko, mint, kladdkaka you name it men jag föredrar ändå bara orginalen. Billiga kopior är inte riktigt min grej! MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Att tillägga angående mannen är att han inte ens gillar ballerinakakor utan ska ha singoalla. Hur konstigt det än låter men det är sant. Iaf så var det ju då inte det att han på något sätt la band på sig och var duktig utan att han helt enkelt inte gillar och då kan man ju lätt vara "duktig", ha ha pyttsan;) I alla fall så var det fruktansvärt gott med ett paket kakor idag:) Mår lite lätt illa nu men det är det helt klart värt!

Just det, kosläppet var intet nytt om man säger så. Träffade trevliga bekanta och vänner, fikade gott, stor var helt ointresserad av korna och hade fullt upp med kompisen och klättra runt bland stenar mm, liten satt och förvandlade en solbulle till små mikroorganismer som sakta men säkert spridde sig över vår picknickfilt, jag och mannen turades om att "prata" med min mamma som ju för varje gång vi ses blir mer och mer lik Ozzy Osbourne, solen sken och vinden blåste kallt....Ändå en mysig tradition som abselut kommer att upprepas............Dock med mer kläder nästa år......SOM jag alltid säger;).................

Vår på riktigt snart.....


för snart kommer kossorna ut:) Kosläpp idag i mitt hemma Kårsta el ja nästan iaf, mitt Ekskogen men det är ju nästan samma:) Detta är enda dagen som det kommer mycket folk hela vägen dit ut. Skrämmande många i kärnan vallentuna som tills för ett par år sedan inte ens hade varit så lång ut förut. Nu så vallfärdar folk ut till Kårsta för att kolla på kor som springer och är helt galna. Kul men hysteriskt. Jag gillar dock denna dag på året väldigt mycket. Det är dagen då jag far hem på riktigt och insuper det vackra som får ett lugn att sprida sig i mig. Det blir ju inte så ofta man är där längre så min dos bli inte riktigt tillgodosedd så denna dagen behövs:) Hoppas hoppas att solen stannar kvar med oss. Picknicken blir skönare med sol helt enkelt!!!!!

muuuuusigt ska det bli iaf;) ha ha ha ha gud va nördig jag är;) Hej då!

lördag 1 maj 2010

Migrän....

Du som undrar om jag har blivit helt dum i huvet nu så kan jag berätta bara att denna dagen är en migrändag och då kan man bli så här mer eller mindre;) Idag kanske lite mer helt enkelt......... Imorgon är en ny dag och då kanske normalheten åter tagit mig i sitt våld......eller åt normalhållet iaf........

katshing katshong kolastång..

Vem?

VEM har bestämt att jag inte får skicka vibbar så ofta?..........I messenger......... Jag vill bestämma det själv, precis hur jävla ofta jag vill så vill jag vibba.......vibba dig, vibba mig, vibba allt och alla.........Jag vill ju bara vibba............

Jag blir arg när jag inte får vibba;)

By the way så......

hittade jag en till mastodontspindel i källarn igår tror jag.........Den satt i simkassen tillsammans med mitt läppglans, bodylotion och ansiktskräm som låg kvar efter simmet i torsdags:(((( Jag sprang upp till mannen med gråten i halsen och sa att han fick gå ner och döda döda döda för jag MÅSTE ha mitt läppglans och jag vågar INTE stoppa ner min hand i kassen!!!!!!! Då säger idioten att den redan är död?????????? Han dödade den kvällen innan men tog inte bort den?????????? - MEN HUR KAN DU GÖRA SÅ? Skriker jag.........DU KUNDE JU HA SKRIVIT EN LAPP OCH VARNAT MIG ATT DEN FANNS DÄR!!!!!!!!!!!

Hur som helst så blir jag rätt gråtfärdig när jag tänker på detta OCH det faktum att det finns fler!!!!!!! Det är bara en tidsfråga innan nästa kommer för att ta hämnd på oss:( O herregud va dåligt jag mår när jag tänker på källarn nu!!!!!!! Min fråga som gnager i huvet (se tidigare inlägg) he he, det har såklart med att göra huruvida jag ska fly från detta hus nu eller när nästa kommer upp ur avgrunden. Helt klart är att porten till helvetet finns under vårt hus och jag gillar det inte ett endaste dugg. Inte alls faktiskt!!!!!!!

Må ni brinna i helvetet ni spindlar!!!!

Hmmmmm....

To be or NOT to be, that`s the question.....and what IS the answer..............

Det bara rör sig i mitt huve just nu och har abselut ingen mening alls........Jag kanske håller på att bli helt jävla koko bara..............troligtvis är det så.............

what is the answer?????????????


I DON`T KNOW HAR JAG JU SAGT.........