torsdag 31 december 2009

Ok. dag nr 2 nu då...

"Carpe Diem"

Jag hade migrän i går kväll så det blev tabl och sen i säng. Idag är det bättre så idag måste jag fånga dagen så mycket det bara går. Har man migrän så förstår man vad jag menar.

Idag ska vi få träffa en ny liten kille som är exakt 3 dagar gammal. Sååå spännande. Har köpt några fina saker och kläder till honom. Nu ska jag äta frukost, kl 10 på fm. Folk runt om oss kan inte hajja att vi kan sova så länge med 2 barn. En på 5 och en på 5 månader. Jag tror stenhårt på att dom går att forma redan från start även med sömnen. Det har ju funkat på mina båda iaf, fast det där lär jag få äta upp. From inatt nu så kommer min lilla totalvägra att sova och vara vaken hela natten eller vakna astidigt och vägra sova mer osså måste jag gå upp och vara sur trött och ha lite migrän på det oxå..... Fast det låter inte så troligt ändå...

Apropå det där jag skrev igår att någon annan ska läsa min blogg känns för det första inte så troligt för jag vet inte ens hur man gör, ska man bjuda in folk på ngt sätt eller finns den i "cyberspace" nu eller??? Ha ha ha skitsamma, jag har inte ens sagt till min man att jag gör detta och nog så är det mest för mig själv att få skriva av mig lite. Blocket här hemma börjar bli fullt.... Jag kanske ska skriva en bok? Mmmmmm,, det ska jag fundera på idag.....:)

Tjing tjong

onsdag 30 december 2009

Hjälp, vad håller jag på med?

Jag menar, jag kan inte data alls och vet nada om vad bloggande innebär, ändå så sitter jag här med datorn i knät och ska börja. Fan jag fattar inte ens alla inställningar....

Detta är iaf tänkt som min ventil. Har haft det rätt jobbigt ett tag förutom min migrän alltså. Har kommit på att det är skönt att skriva så jag skriver detta för mig själv men finns det någon annan där ute som tycker det är kul att läsa så är väl det bara kul.

Får se hur effektiv jag är:)